Eerlijk. Krachtig. Puur.

Tuinproducten

Eden BV voert een speciaal samengesteld programma tuinproducten. Het assortiment bestaat voornamelijk uit tuinafscheidingen, hoogwaardige buitenvloeren van hout en corten- en gegalvaniseerd stalen tuinproducten. We bieden uitsluitend hoogwaardige materialen met een hoge levensduur en een duurzaam of ecologisch karakter. Met onze eigen importkanalen en hoogwaardige merken als Forest Avenue, Straightcurve en Moso onderscheiden we ons in de markt door de unieke oplossingen voor tuin- en parkinrichting. Elke vraag gaat gepaard met een eerlijk en doordacht advies om tot het hoogst haalbare resultaat te komen.

Buitenvloeren

U wilt de schitterende look van een buitenvloer, terras of vlonder van ecologisch en duurzaam hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de buitenvloeren van Eden kiest u voor een ecologisch verantwoord alternatief. Maar daarnaast krijgt u een buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal twintig jaar meegaat.

Thermo Essenhout heeft een prachtige warme, bruine kleur. Het hout is stabiel, vormvast en kent een lange levensduur.

Accoya hout is zeer vormstabiel, immuun voor insecten en schimmels en ecologisch verantwoord.

Kebony® Clear heeft een diepe, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Kebony® Character heeft een diepe, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Douglas/Lariks hout is een robuuste en natuurlijke houtsoort met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Composiet is hét materiaal als u kiest voor kleurbehoud van uw terras met een minimum aan onderhoud.

Thermo grenenhout heeft door de prachtige, kwasten in het hout een rustieke uitstraling met een lange levensduur.

Eikenhout is een robuuste en natuurlijke houtsoort. Eikenhout heeft een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Robinia is een zeer duurzame houtsoort. Vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier.

Padouk hardhout is één van de meest duurzame houtsoorten. Door de stabiliteit erg geschikt voor veel toepassingen.

Eden levert diverse tropische houtsoorten met FSC®-certificaat. Zo bent u zeker van een hoog kwalitatieve houtsoort.

Bamboe hout kenmerkt zich door een prachtige structuur en vergrijzing. Bamboe is één van de meest snelgroeiende houtsoorten.

Afrikulu is een hele duurzame hardhoutsoort met duurzaamheidsklasse 1. Afrikulu is zwaar en hard, maar wel goed te bewerken.

Bangkirai wordt vaak gebruikt om vlonders en terrassen mee te maken. Bangkirai is een van de meest bekende hardhout soorten.

Tali is een Afrikaanse hardhoutsoort. Het heeft een bruingele/bruinrode kleur die in loop der tijd vergrijsd. Ontdek het hier!

Softline maakt gebruik van een uniek clipsysteem met uitsluitend hoogwaardige houtsoorten voor een perfect eindresultaat.

Merbau is een hardhoutsoort afkomstig uit Zuid-Oost Azië. Door de verschillende kleuren van geel tot donkerbruin krijg je een mooi effect in het hout.

Cumaru is een prachtige hardhoutsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Cumaru staat bekend om zijn mooie vergrijzing en stabiliteit.

Garapa heeft een mooie lichtgele kleur van zichzelf. Uiteraard zal deze na verloop van tijd vergrijzen. Garapa heeft een duurzaamheidsklasse 2!

Massaranduba is een zeer harde houtsoort. De beginkleur is roodbruin en deze zal gaan vergrijzen. Massaranduba heeft Duurzaamheidsklasse 1!

Azobé is extreem hard en donker van kleur. Deze houtsoort is afkomstig uit West-Afrika en heeft een duurzaamheidsklasse 1.

Afrormosia is afkomstig uit West-Afrika en wordt ook wel het Afrikaans Teak genoemd. Het heeft een duurzaamheidsklasse 1 en is uiterst stabiel.

Tiara is een gecertificeerde tropische hardhoutsoort voor terrassen en gevelbekleding. Tiara is erg stabiel vanwege de kunstmatige droging!

Tuinschermen

Met de tuinafscheidingen van Eden, kiest u voor duurzame alternatieven om inkijk in uw tuin te voorkomen en zorgt u voor privacy in uw tuin. Dankzij de keuze uit verschillende materialen, bieden we voor elke toepassing en uitstraling de juiste type tuinafscheiding.

Tuinafscheiding bamboe hout

Thermo Bamboo supreme® tuinwanden hebben een prachtige structuur met herkenbare bamboeknopen. 

Tuinafscheiding bamboe hout

Douglas tuinwanden worden na verloop van tijd steeds harder. Hierdoor gaan tuinwanden van Douglas erg lang mee.

Tuinafscheiding bamboe hout

Thermo Essen tuinschermen. Dankzij een milieuvriendelijke hittebehandeling, wordt essenhout geschikt gemaakt als tuinscherm. 

Frake tuinafscheiding

Thermo Fraké tuinwanden. Thermo Fraké is een egale, notenbruine loofhoutsoort met een prachtige kenmerkende, donkere vlamstructuur.

Tuinafscheiding bamboe hout

Thermo Grenen tuinwanden hebben een unieke, lichte, soms geelachtige kleur. Door hittebehandeling (minimaal 215 °C) is het geschikt als tuinwand.

Composiet tuinwand

Composiet tuinschermen zijn veel gekozen. Composiet materiaal heeft een moderne uitstraling, een lange levensduur én is kleurvast.

Tuinafscheiding bamboe hout

Techniclic® tuinwanden. Een van de mooiste ecologische en duurzame voorbeelden uit het assortiment van Eden, is het Techniclic®-systeem.

Frake tuinafscheiding

De Panel+ ECOWOOD tuinschermen zijn onze standaard schermen. De vlechting is verkrijgbaar in bruin of zwart met echte houtvezels.

Straightcurve

Straightcurve specialiseert zich in stalen tuin randbegrenzingen en verhoogde bakken. Onze producten zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal of weerbestendig Corten staal. Ons doel is om het installatieproces van randbegrenzingen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. In de tuin werken is vaak fysiek zwaar werk. Daarnaast is staal doorgaans een veeleisend materiaal vanwege gewicht en stijfheid. Onze ontwerpen richten zich op het eenvoudiger en plezieriger maken van doorgaans lastige tuinprojecten.

De kantopsluitingen van Straightcurve zijn door het sterke corten- en gegalvaniseerd staal uitermate geschikt om bestrating, gazon, halfverharding of asfalt op te sluiten. 

Met verhoogde borders maakt u een tuin op een eenvoudige manier exclusiever. De randen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en geschikt om elk gedeelte van de tuin te verhogen.

De modulaire plantbakken en keerwanden van Straightcurve zijn uitermate geschikt om rechthoekige, vierkante of L-vormige bloem-, planten- of boombakken te maken.

Werkwijze

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! We nodigen u graag uit in onze unieke outdoor showroom voor informatie en inspiratie.

Op basis van het gewenste product gaan we samen met u op zoek naar de juiste uitstraling en afwerking.

Heeft u reeds een bouwpartner of zoekt u deze nog? We denken graag mee over de juiste wijze van montage.

Voor jarenlang plezier van uw nieuwe tuinproducten adviseren we, indien nodig, uitgebreid over het beheer en onderhoud.

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • gratis productsamples
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Download hier de brochure!

  • Wij nemen na het downloaden contact met u op.