Eerlijk. Krachtig. Puur.

Tuinproducten

Eden BV voert een speciaal samengesteld programma tuinproducten. Het assortiment bestaat voornamelijk uit tuinafscheidingen, hoogwaardige buitenvloeren van hout en corten- en gegalvaniseerd stalen tuinproducten. We bieden uitsluitend hoogwaardige materialen met een hoge levensduur en een duurzaam of ecologisch karakter. Met onze eigen importkanalen en hoogwaardige merken als Forest Avenue, Straightcurve en Moso onderscheiden we ons in de markt door de unieke oplossingen voor tuin- en parkinrichting. Elke vraag gaat gepaard met een eerlijk en doordacht advies om tot het hoogst haalbare resultaat te komen.

Straightcurve

Straightcurve specialiseert zich in stalen tuin randbegrenzingen en verhoogde bakken. Onze producten zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal of weerbestendig Corten staal. Ons doel is om het installatieproces van randbegrenzingen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. In de tuin werken is vaak fysiek zwaar werk. Daarnaast is staal doorgaans een veeleisend materiaal vanwege gewicht en stijfheid. Onze ontwerpen richten zich op het eenvoudiger en plezieriger maken van doorgaans lastige tuinprojecten.

De kantopsluitingen van Straightcurve zijn door het sterke corten- en gegalvaniseerd staal uitermate geschikt om bestrating, gazon, halfverharding of asfalt op te sluiten. 

verhoogde bakken

Met verhoogde borders maakt u een tuin op een eenvoudige manier exclusiever. De randen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en geschikt om elk gedeelte van de tuin te verhogen.

straightcurve box

De modulaire plantbakken en keerwanden van Straightcurve zijn uitermate geschikt om rechthoekige, vierkante of L-vormige bloem-, planten- of boombakken te maken.

Tuinafscheidingen

Met de tuinafscheidingen van Eden, kiest u voor duurzame alternatieven om inkijk in uw tuin te voorkomen en zorgt u voor privacy in uw tuin. Dankzij de keuze uit verschillende materialen, bieden we voor elke toepassing en uitstraling de juiste type tuinafscheiding.

De stevig gevlochten Hazelaar­schermen worden gemaakt van de takken van de Europese hazelaar. Dankzij het stevige geschroefde kader, hebben de hazelaarschermen een langere levensduur dan vergelijkbare tuinafscheidingen.

Panel+ vlechtschermen

De Panel+ tuinschermen van Eden zijn gemaakt van synthetische takken in een metalen frame. Deze unieke tuinafscheiding kenmerkt zich door haar duurzaamheid, UV-bestendigheid, kleurvastheid en afwasbaarheid. 

moderne tuinwand

Houten tuinwanden worden steeds populairder. Een houten tuinwand geeft een prachtige individuele uitstraling. Maar naast de esthetische functie heeft ons duurzame hout een eerlijke en verantwoorde herkomst. 

Buitenvloeren

U wilt de schitterende look van een buitenvloer, terras of vlonder van ecologisch en duurzaam hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de buitenvloeren van Eden kiest u voor een ecologisch verantwoord alternatief. Maar daarnaast krijgt u een buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal twintig jaar meegaat.

Thermo Essenhout heeft een prachtige warme, bruine kleur. Het hout is stabiel, vormvast en kent een lange levensduur.

Terras accoya hout

Accoya hout is zeer vormstabiel, immuun voor insecten en schimmels en ecologisch verantwoord.

Kebony® Clear heeft een diepe, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Kebony® Character heeft een diepe, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Douglas/Lariks hout is een robuuste en natuurlijke houtsoort met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Buitenvloer Fiberon® Composiet Burnt Umber

Fiberon® composiet is hét materiaal als u kiest voor kleurbehoud van uw terras met een minimum aan onderhoud.

Thermo grenenhout heeft door de prachtige, kwasten in het hout een rustieke uitstraling met een lange levensduur.

Buitenvloer eikenhout

Eikenhout is een robuuste en natuurlijke houtsoort. Eikenhout heeft een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Robinia is een zeer duurzame houtsoort. Vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier.

Padouk hardhout is één van de meest duurzame houtsoorten. Door de stabiliteit erg geschikt voor veel toepassingen.

Tuinafscheiding Padouk

Eden levert diverse tropische houtsoorten met FSC®-certificaat. Zo bent u zeker van een hoog kwalitatieve houtsoort.

Bamboe hout buitenvloer

Bamboe hout kenmerkt zich door een prachtige structuur en vergrijzing. Bamboe is één van de meest snelgroeiende houtsoorten.

Afrikulu is een hele duurzame hardhoutsoort met duurzaamheidsklasse 1. Afrikulu is zwaar en hard, maar wel goed te bewerken.

Softline maakt gebruik van een uniek clipsysteem met uitsluitend hoogwaardige houtsoorten voor een perfect eindresultaat.

Voor een eenvoudige montage van uw terras, leveren we een compleet assortiment bevestigingsmaterialen.

Werkwijze

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! We nodigen u graag uit in onze unieke outdoor showroom voor informatie en inspiratie.

Op basis van het gewenste product gaan we samen met u op zoek naar de juiste uitstraling en afwerking.

Heeft u reeds een bouwpartner of zoekt u deze nog? We denken graag mee over de juiste wijze van montage.

Voor jarenlang plezier van uw nieuwe tuinproducten adviseren we, indien nodig, uitgebreid over het beheer en onderhoud.

 

Download hier de brochure!

  • Wij nemen na het downloaden contact met u op.