Eerlijk. Krachtig. Puur.

Tuinproducten

Eden BV voert een speciaal samengesteld programma tuinproducten. Het assortiment bestaat voornamelijk uit tuinafscheidingen, hoogwaardige buitenvloeren van hout en corten- en gegalvaniseerd stalen tuinproducten. We bieden uitsluitend hoogwaardige materialen met een hoge levensduur en een duurzaam of ecologisch karakter. Met onze eigen importkanalen en hoogwaardige merken als Forest Avenue, Straightcurve en Moso onderscheiden we ons in de markt door de unieke oplossingen voor tuin- en parkinrichting. Elke vraag gaat gepaard met een eerlijk en doordacht advies om tot het hoogst haalbare resultaat te komen.

Straightcurve

Straightcurve specialiseert zich in stalen tuin randbegrenzingen en verhoogde bakken. Onze producten zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal of weerbestendig Corten staal. Ons doel is om het installatieproces van randbegrenzingen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. In de tuin werken is vaak fysiek zwaar werk. Daarnaast is staal doorgaans een veeleisend materiaal vanwege gewicht en stijfheid. Onze ontwerpen richten zich op het eenvoudiger en plezieriger maken van doorgaans lastige tuinprojecten.

De kantopsluitingen van Straightcurve zijn door het sterke Corten staal uitermate geschikt om bestrating, gazon, halfbestrating of asfalt op te sluiten. 

Met verhoogde borders maakt u een tuin op een eenvoudige en subtiele manier exclusiever. De randen geschikt om elk gedeelte van de tuin te verhogen.

De modulaire plantbakken en keerwanden van Straightcurve zijn door het sterke Corten staal uitermate geschikt om rechthoekige, vierkante of L-vormige bloem-, planten- of boombakken te maken.

Tuinafscheidingen

Met de tuinafscheidingen van Eden, kiest u voor ecologische alternatieven om inkijk in uw tuin te voorkomen en zorgt u voor privacy in uw tuin. Daarnaast zorgen onze tuinafscheidingen voor een mooie en strakke tuin. Dankzij de keuze uit verschillende materialen, kiest u voor een tuinafscheiding die bij uw tuin past.

De stevig gevlochten hazelaar­schermen worden gemaakt van de takken van de Europese hazelaar. Dankzij het stevige kader, hebben de tuinafscheidingen een levensduur tot wel 10 jaar!

De Panel+ tuinschermen van Eden zijn gemaakt van synthetische takken. Deze unieke tuinafscheiding kenmerkt zich door haar duurzaamheid, UV-bestendigheid, kleurvastheid en afwasbaarheid. 

Houten tuinafscheidingen worden steeds populairder. Een houten tuinafscheiding geeft een prachtige individuele uitstraling. Maar naast de esthetische functie heeft ons duurzaam en ecologisch hout een eerlijke en verantwoorde herkomst. 

Buitenvloeren

U wilt de schitterende look van een buitenvloer, terras of vlonder van ecologisch en duurzaam hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de buitenvloeren van Eden kiest u voor een ecologisch verantwoord alternatief. Maar daarnaast krijgt u een buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal twintig jaar meegaat.

Thermo Essenhout heeft een prachtige warme, bruine kleur. Het hout is stabiel, vormvast en gaat het erg lang mee. 

Accoya hout is door haar verduurzamingsproces zeer vormstabiel, immuun voor insecten en schimmels, bestand tegen verrotten en ecologisch verantwoord.

Kebony® Clear heeft een diepe en rijke, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Kebony® Character heeft een diepe en rijke, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Softline maakt gebruik van een uniek clipsysteem met uitsluitend hoogwaardige houtsoorten voor een perfect eindresultaat.

Fiberon® composiet is hét materiaal voor uw terras dat voor de helft bestaat uit hout en voor de helft bestaat uit kunststof. Fiberon® composiet is kras- en kleurvast en wordt minder snel glad dan een houten terras.

Thermo grenenhout is een van de meest gebruikte naaldhoutsoorten. Het hout heeft door de prachtige, karakteristiek kwasten in het hout een rustieke uitstraling.

Eikenhout is een robuuste en natuurlijke houtsoort en daarmee erg geschikt voor een levende tuin. Eikenhout heeft een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Robinia, een van Europa’s meest milieuvriendelijke houtsoorten. Vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker.

Vintage Bangkirai is trendy en modern. Het kwalitatief hoogstaande hout, duurzaamheidsklasse 1, is geborsteld en behandeld met speciale Woca Olie. Hierdoor ziet de buitenvloer er na montage direct veroudert en vergrijsd uit.

  • Eden levert diverse tropische houtsoorten met FSC-certificaat. Zo bent u zeker van een kwalitatief hoogstaande houtsoort met een verantwoorde herkomst en productie.

Bamboe hout kenmerkt zich door een prachtige structuur met een prachtige vergrijzing. Bamboe is één van de meest snelgroeiende soorten en heeft daarmee een duurzaam karakter.

Douglas hout is een robuuste en natuurlijke houtsoort, ideaal voor een levende tuin. Douglas hout kenmerkt zich door een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Met behulp van de bevestigingsmaterialen van Eden, plaatst u eenvoudig uw terras. Of het nu gaat om clips, schroeven, balken of worteldoek, bieden wij u samen met onze verschillende terrasplanken alle benodigde materialen.

Werkwijze

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! We nodigen u graag uit in onze unieke outdoor showroom voor informatie en inspiratie.

Op basis van het gewenste product gaan we samen met u op zoek naar de juiste uitstraling en afwerking.

Heeft u reeds een bouwpartner of zoekt u deze nog? We denken graag mee over de juiste wijze van montage.

Voor jarenlang plezier van uw nieuwe tuinproducten adviseren we, indien nodig, uitgebreid over het beheer en onderhoud.

 

Download hier de brochure!

  • Wij nemen na het downloaden contact met u op.