Eerlijk. Krachtig. Puur.

Informatie voor aannemers

 

Unieke gevelbekleding voor aannemers
Eden biedt voor u als aannemer een uniek assortiment ecologische en duurzame gevelbekleding van hoge kwaliteit, in combinatie met uitgebreid advies en interessante inkoopprijzen.

Voor veel huizenkopers is de gevel van een huis net zo belangrijk als de binnenkant van hun huis. De gevel is het gezicht van het huis. Daarbij zijn meer en meer huiseigenaren bezorgd over de duurzaamheid en onderhoud van de gevel. Dit is waar wij als Eden u en uw klant kunnen helpen.

Eden is gespecialiseerd in gevelbekleding die helpt om aantrekkelijke woningen te bouwen die zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van de klant. Alleen dan met behulp van ecologisch verantwoorde houtsoorten. Want wij hechten waarde aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat.

Ecologisch en duurzaam
Ecologisch en duurzaam zijn twee begrippen die steeds belangrijker en populairder worden in de bouw. Met onze ecologische en duurzame gevelbekleding, in combinatie met onze maatwerk oplossingen, werkt u niet alleen aan een groene wereld, maar vergroot u ook uw onderscheidende vermogen. Als onze gevelbekleding voorgeschreven wordt, bent u er zeker van dat deze een minimale impact hebben op het milieu. Daarnaast heeft onze gevelbekleding minimaal duurzaamheidsklasse twee. Zo is uw klant verzekerd van een gevel die minimaal twintig jaar meegaat. Zo is de klant op lange termijn financieel voordelig uit.

Drie unieke producten
Graag willen wij drie van onze unieke toepassingen voor u uitlichten, waarmee u als aannemer uw klant een unieke en exclusieve gevel kunt garanderen:

 • Techniclic®: een ingenieus systeem om gevelbekleding te plaatsen. De voordelen: snelle montagetijd, onzichtbare montage, uiterste precisie en het gebruik van uitsluitend ecologische houtsoorten.
 • Kebony®: een unieke technologie, waarbij Europees zachthout middels een milieuvriendelijke vloeistof de kenmerken van hardhout krijgt.
 • Greenpaints: biobased beitsbehandelingen voor een egale vergrijzing of kleurbehoud. Machinale applicatie voor een perfect en duurzaam eindresultaat.

Onze expertise
Kort samengevat biedt Eden brede ondersteuning op het gebied van calculatie, technische voorschriften, montage en onderhoud. Eden biedt een uniek assortiment gevelbekleding, in combinatie met interessante inkoopprijzen.

Graag bieden wij u onze expertise en specialisatie aan, wanneer u voor een project ecologische en duurzame gevelbekleding nodig heeft. Denk hierbij ook aan prefab woningbouw, tijdelijke woningbouw, verplaatsbaar vastgoed en modulair bouwen. Zo kunt u gebruik blijven maken van uw huidige leveranciers, terwijl u met behulp van Eden toch onderscheidend bent.

We nodigen u, samen met uw opdrachtgever en architect, graag uit in onze unieke outdoor showroom. Dit is de ideale plaats om inspiratie op te doen en de juiste keuzes te maken als het gaat om houtsoort, profilering en detaillering. Onze gevelspecialisten staan op afspraak voor u klaar om u te voorzien van uitgebreid advies. Voor ons is elk project speciaal en samen met u gaan we voor een optimaal eindresultaat.

Ons assortiment

Eden is specialist in de volgende productcategorieën:

 • Ecologische en duurzame tuinafscheidingen.
 • Ecologische en duurzame buitenvloeren.
 • Ecologische en duurzame gevelbekleding.
 • Ecologische en duurzame Straightcurve.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om van gedachten te wisselen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van onze assortiment.

 

Tuinafscheidingen

Met de tuinafscheidingen van Eden, kiest u voor een ecologische alternatieven om inkijk in uw tuin te voorkomen en zorgt u voor privacy in uw tuin. Daarnaast zorgen onze tuinafscheidingen voor een mooie en strakke tuin. Dankzij de keuze uit verschillende materialen, kiest u voor een tuinafscheiding die bij uw tuin past.

Buitenvloeren

U wilt de schitterende look van een terras van duurzaam en ecologisch hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de buitenvloeren van Eden kiest u voor een ecologisch verantwoord terras. Maar daarnaast krijgt u buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal vijftien jaar meegaat.

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding wordt steeds populairder. Gevelbekleding geeft een prachtige individuele uitstraling. Maar naast de esthetische functie heeft ons duurzaam en ecologisch hout een hoge isolatiewaarde. Door de samenstelling van het materiaal wordt warmte en kou gereguleerd, met forse energiebesparing als gevolg. Daarom stellen wij u de vraag: waarom zou u niet kiezen voor ecologische en duurzame gevelbekleding in uw tekening?

Straightcurve

Straightcurve specialiseert zich in stalen tuin randbegrenzingen en verhoogde bakken. Onze producten zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal of weerbestendig Corten staal. Ons doel is om het installatieproces van randbegrenzingen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. In de tuin werken is vaak fysiek zwaar werk. Daarnaast is staal doorgaans een veeleisend materiaal vanwege gewicht en stijfheid. Onze ontwerpen richten zich op het eenvoudiger en plezieriger maken van doorgaans lastige tuinprojecten.

Onze merken

Duurzaam handelen begint bij de bron. Daarom werken we uitsluitend samen met producten die duurzaamheid en ecologie hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige eindproducten, maar ook in een duurzame keten. Voor de realisatie van de projecten van onze klanten maken we gebruik van onder andere onderstaande topmerken.

 • Exclusieve Tuinproducten
 • Kebony
 • Greenpaints
 • Techniclic®
 • Accoya
 • Fiberon®
 • Novawood
 • Mobilane
 • Moso

De producten die wij leveren, hebben verschillende garanties en keurmerken. Door onze FSC-certificering zijn we in staat om veel houtsoorten met dit duurzaamheidskeurmerk te leveren. Dit geldt zowel voor tropisch hardhout als de diverse verduurzaamde zachthoutsoorten. Zo bent u verzekert van een duurzame herkomst en productie.

Wilt u meer weten over onze (keur)merken? Neem dan contact met ons op.