Eerlijk. Krachtig. Puur.

Welkom bij Eden BV!

Welkom bij Eden BV, uw toonaangevende groothandel met een sterke specialisatie in gevelbekleding en vlonderplanken van hout en composiet. Met een enorme passie voor onze producten, staan we bekend om onze uitgebreide kennis, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijk contact. Wij onderscheiden ons door onze toewijding aan maatwerk en service.

Eden BV is gespecialiseerd in het leveren van gevelbekleding en vlonderplanken van hout en composiet. Onze materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van onze klanten. Of u nu een professional in de bouwsector bent, zoals een aannemer of hovenier, of een particulier op zoek naar de perfecte gevelbekleding of vlonderterras voor bij uw woning, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Voor professionals en particulieren

Bij Eden BV bedienen we zowel professionals als particulieren. Voor professionals bieden we projectmatige leveringen met een focus op efficiëntie en betrouwbaarheid. We begrijpen de eisen van bouw- en landschapsprojecten en werken nauw samen met aannemers, hoveniersbedrijven en architecten om hun visies tot leven te brengen. Voor particulieren bieden we niet alleen hoogwaardige materialen, maar ook deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Maatwerk en duurzaamheid

Bij Eden BV zijn maatwerk en duurzaamheid kernwaarden die we hoog in het vaandel dragen. We begrijpen dat elk project uniek is en dat de juiste materialen het verschil kunnen maken. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen, ongeacht de complexiteit van het project. Duurzaamheid is voor ons niet alleen een trend, maar een overtuiging. Onze producten zijn geselecteerd en vervaardigd met aandacht voor het milieu en de lange levensduur, zodat u lang van uw investering kunt genieten.

Unieke showtuin

Bij Eden BV geloven we in het belang van een realistisch beeld van onze producten. Daarom hebben we onze eigen showtuin, waar al onze materialen worden gepresenteerd. Hier kunt u de uitstraling van gevelbekleding en vlonderplanken op de lange termijn ervaren. Onze showtuin is een bron van inspiratie voor zowel professionals als particulieren, en ons deskundige team staat klaar om u rond te leiden en vragen te beantwoorden.

Ontdek Eden BV

Bij Eden BV geloven we dat duurzaam hout of composiet het potentieel hebben om waarde toe te voegen aan uw eigendom. Of u nu een project plant of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige materialen, wij zijn er om u te helpen. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Ontdek wat Eden BV voor uw project kan betekenen en laat ons uw buitenruimte transformeren in een oase van schoonheid en functionaliteit.

Voor vragen neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze specialisten.
Jan van Gessel

Jan van Gessel

Directie / productspecialist EdenShelters

“Met passie en toewijding bouwen aan ons mooie familiebedrijf. Samen met onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers en zoeken naar unieke kansen, dat is waar ik energie van krijg!“

Dick van Gessel

Dick van Gessel

Directie / productspecialist PurePools

Rowin Verhoog

Rowin Verhoog

Productspecialist gevelbekleding en tuinproducten

“Maatwerk voor ieder zijn wensen leveren is het leukste om te doen. Tot op het kleinste detail meedenken, het juiste product voor het project kiezen en de klant van aanvraag tot levering helpen, adviseren en inspireren.“

Han Jeuken

Han Jeuken

Productspecialist PurePools

“Water zit in mijn genen. Binnen Eden BV ben ik verantwoordelijk voor de PurePools zwembaden, hier krijg ik de mogelijkheid om vanuit mijn passie voor natuurlijk zwemwater onze partners te ondersteunen met de sales en uiteindelijke realisatie van hoogwaardige PurePools projecten.”

Timo Baaij

Timo Baaij

Marketing & Communicatie

“Als online marketeer bij Eden BV houd ik mij bezig met de online vindbaarheid en onze zichtbaarheid uitbreiden voor alle productgroepen via social media en websites.”

Ons assortiment

Vlonderplanken van Eden
Icoon vlonderplanken
Vlonder­planken

hoge kwaliteit en snel leverbaar

Gevelbekleding van Eden
Icoon gevelbekleding
Gevel­bekleding

duurzaam en ecologisch hout

Tuinproducten van Eden
Icoon tuinproducten
Tuin­producten

hoge kwaliteit en snel leverbaar

EdenShelters
Icoon EdenShelters
Eden­Shelters

meedenkend in maatwerk

PurePools
Icoon PurePools
Pure­Pools

duurzame natuur­zwembaden

Bezoek onze showtuin!

Wilt u meer zien dan alleen een productsample? Ervaar onze unieke showtuin en ontdek alle mogelijkheden van gevelbekleding en vlonderplanken.

Professioneel projectadvies
Vele houtsoorten, composiet en kunststof
Verschillende (kleur)afwerkingen
Realistisch beeld van lange termijn uitstraling
Diverse montage- en clipsystemen
Voor opdrachtgever, architect en aannemer

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze productspecialisten voor een bezoek aan de showtuin.