Eerlijk. Krachtig. Puur.

Waarom Eden?

 

De wereld is ons speelveld en de leefomgeving waarin wij te gast zijn. De natuur biedt ons materialen waarmee wij die leefomgeving verrijken, kleur geven en zorgen dat wij ons thuis voelen. Ons bedrijf heet Eden, de plek waar de wereld begon, prachtige natuur ons omringde en de bakermat vormde voor de prachtige natuur die de aarde rijk is. De aarde en haar natuur geven ons prachtige materialen die mensen verwerken tot fantastische producten waaruit een heerlijke omgeving ontstaat. Een lusthof, wie wil er niet wonen. Wij proberen in de huidige maatschappij een ‘Eden’ op maat te creëren. We transformeren ruwe basismaterialen naar prachtig afgewerkte eindproducten. Eden heeft als doel om (tuin)architecten, hoveniers, aannemers en andere gerelateerde partijen van dienst te zijn met bijzondere, natuurlijke producten, biobased, die een perfect element vormen in het geheel van het ontwerp van een gebouw of een buitenomgeving. De onderliggende gedachte is om onze ecologische ‘footprint’ op de wereld zo klein mogelijk te houden. Wij opereren met oog voor schoonheid en respect voor onze omgeving. Concreet werken wij met natuurlijke materialen als hout en duurzame materialen als staal en recyclebaar kunststof. Het is Eden’s missie om (tuin)architecten, hoveniers, aannemers en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met natuurlijke en/of duurzame materialen die de buitenomgeving verrijken, onderdeel van deze missie is het verkleinen van de ecologische footprint van onze producten.

Ons team

Jan van Gessel

Directie / productspecialist EdenShelters

Met passie en toewijding bouwen aan ons mooie familiebedrijf. Samen met onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers en zoeken naar unieke kansen, dat is waar ik energie van krijg!

Dick van Gessel

Directie / productspecialist PurePools

Rowin Verhoog

Productspecialist gevelbekleding en tuinproducten

Maatwerk voor ieder zijn wensen leveren is het leukste om te doen. Tot op het kleinste detail meedenken, het juiste product voor het project kiezen en de klant van aanvraag tot levering helpen, adviseren en inspireren.

Bastiaan Kock

Productspecialist Straightcurve

“Als productspecialist van Straightcurve ben ik verantwoordelijk voor alle dealers in het BeNeLux netwerk. Ook voor alle technische en financiële vragen van zowel het dealernetwerk als de verwerkers van onze producten, sta ik klaar!“

Han Jeuken

Productspecialist PurePools

‘’Water zit in mijn genen. Binnen Eden BV ben ik verantwoordelijk voor de PurePools zwembaden, hier krijg ik de mogelijkheid om vanuit mijn passie voor natuurlijk zwemwater onze partners te ondersteunen met de sales en uiteindelijke realisatie van hoogwaardige PurePools projecten.“

Timo Baaij

Marketing & Communicatie

“Als online marketeer bij Eden BV houd ik mij bezig met de online vindbaarheid en onze zichtbaarheid uitbreiden voor alle productgroepen via social media en websites.“

Bezoek onze showtuin!

Kom onze producten in de showtuin ervaren. In onze showtuin vindt u alle soorten gevelbekleding, straightcurve producten, buitenvloeren en onze gevelbekleding systemen.

  • Wilt u onze producten in het echt ervaren? Maak dan middels onderstaand formulier een afspraak om onze showtuin te bezoeken!

Duurzame en ecologische producten
Uitgebreid product- en montageadvies
Kwaliteitsproducten van A-merken
Meedenkend in maatwerkoplossingen
Snelle en betrouwbare levering
Binnen 24 uur reactie op vragen