Eerlijk. Krachtig. Puur.

Waarom EdenShelters

In de snelle wereld van vandaag is de samenleving in een continue lus van druk en deadlines terechtgekomen die stress en burnouts forceert. Mensen volgen hun eigen zintuigen niet en worden slaven van kunstmatig ingestelde tijden en technologie. Dit is waarom we de verbinding met onze biologische wortels verliezen. We hebben een manier gevonden om aan dit stressvolle leven te ontsnappen en terug te keren naar de wortels. Wij geloven dat door de natuur terug in je leven te integreren, u de pauze zult vinden die u nodig hebt. Dat is hoe EdenShelters werd geboren. Het geeft u een uitweg en een schuilplaats om u te beschermen. Onze waardering voor low-tech architectuur heeft een huis gecreëerd waar iedereen van kan genieten. In het begin was het een schuilplaats, een cocon zonder tv, een stille plek om uzelf terug te vinden en de natuur te waarderen. Daarna beseften we dat onze huizen meer georiënteerd moeten zijn op onze biologische ritmes. Onze ontwerpen zijn eenvoudig aanpasbaar aan de verschillende fasen in uw leven en transformeren met zijden die openklappen. Onze EdenShelters passen zich aan aan het landschap en worden een verlengstuk van de natuur. Met onze specificaties heeft u veel mogelijkheden!

Zoek een ruimte om te ontspannen

EdenShelter toont de schoonheid van natuurlijk licht en laat je opnieuw verbinden met de natuur. De grote ramen integreren naadloos de natuurlijke omgeving binnen uw EdenShelter. Geniet van een moment voor uzelf en neem de tijd om te ontspannen.

EdenShelters en moeder natuur

Aandacht voor de natuur en het milieu is nog nooit zo belangrijk geweest. Onze EdenShelters zijn handgemaakt met behulp van duurzame materialen om een lange levensduur te garanderen. Ons doel is om een wederzijdse relatie met onze natuurlijke omgeving te behouden.

Maak contact met de natuur

Dankzij EdenShelter’s zelfvoorzienende systeem en ecologische materialen, leeft u zonder impact op de natuur. Word net zo productief als de natuur zelf, en groei en bloei in uw eigen EdenShelter.

 EdenShelters zijn prefab, volledig afgewerkte, modulaire units. Bij een meer, diep in een bos, aan de rand van een veld, een steile bergheuvel of uw stadsdak! Laat uw droom uitkomen, op één dag geïnstalleerd, geen extra werk op locatie.

De EdenShelters zijn uit één stuk opgebouwd, wat de ongelooflijke mobiliteit geeft om je droomlocatie te bereiken. Modulariteit zorgt ervoor dat u na verloop van tijd uw ark kunt laten groeien naar uw behoeften. De units worden gemaakt door vakmensen in onze eigen fabriek.

In onze hoogwaardige timmerfabriek hebben we de ideale omstandigheden voor een perfect afwerkingsniveau, maar toch een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden en bouwbeperkingen op uw locatie zijn niet meer van toepassing. Op deze manier kunnen wij uw ideale EdenShelters op tijd, binnen budget en met de meest hoogwaardige afwerking bij u afleveren.

EdenShelters om in te wonen

Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en laadt u op in een EdenShelter. Ons concept is mobiel en het zero-impact ontwerp stelt u in staat om bestemmingen te veranderen terwijl u de natuur onaangetast laat. Het minimalistische ontwerp past bij het landschap en laat u genieten van de natuur door er deel van uit te maken. Dankzij onze panoramische ontwerp kunt u genieten van de natuur zonder in te leveren op comfort. Een EdenShelter beleven is de enige manier om deze unieke eigenschap te ontdekken.

Zes redenen voor wonen in een EdenShelter

1. Maak verbinding om te verbreken
Trek u terug in uw EdenShelter en verbreek de verbinding met de rest van de wereld. Kom volledig tot rust in uw eigen woonomgeving.

 

2. De perfecte omgeving
Een doordacht ontwerp van onze architecten zorgt voor maximaal ruimtegebruik en functionaliteit voor optimaal wooncomfort.

3. Ecologisch gebouwd
Door het gebruik van uitsluitend hout en andere duurzame materialen wordt de ecologische impact zoveel mogelijk beperkt.

4. Voor elke levensfase
Een unieke meerwaarde van de EdenShelters is niet alleen de verplaatsbaarheid, maar ook de mogelijk tot uitbreiden en verkleinen.

5. Ontwerp
We ontwerpen alles tot in het kleinste detail. Elke EdenShelter die we maken is uniek op zijn eigen manier.

6. Minimalisme
Hoe minder prikkels om u heen, hoe meer uw zintuigen kunnen worden scherp gesteld. Geniet van het minimalistische ontwerp.

EdenShelters om in te werken

Een plek om uw focus te vergroten, uw productiviteit te verbeteren en uw creativiteit te stimuleren. Met een EdenShelter als kantoor, werkt u in een verfijnde ruimte met minimalistische architectuur en een puur interieur. Stel u een lege ruimte voor, waar geen details u kunnen vertroebelen. De mentale rust stelt u in staat om al uw aandacht te richten op het werk dat moet worden gedaan. De combinatie van prachtige architectuur, natuurlijk licht en duurzame elementen dragen bij aan een productieve en creatieve werkruimte. Haal het beste uit uzelf.

Zes redenen voor werken in een EdenShelter 

1. Focus

Geniet van het minimalistische ontwerp. Hoe minder prikkels in de EdenShelter, hoe meer u uzelf zult concentreren.

2. Flexibiliteit

Creëren en aanpassen. De EdenShelters zijn eenvoudig aan te passen naar uw ideale werkplek.

3. Aanpassings vermogen

Uw gebouw kan net zo snel groeien als uw bedrijf door gewoon nieuwe modules toe te voegen.

4. Mobiliteit

Uw EdenShelter kan eenvoudig en snel van de ene naar de andere locatie verplaatst worden.

5. Duurzaamheid

Hoogwaardige materialen met vuur-, water- en schadeweerstand zorgen voor een lange levensduur.

6. Stilte

Onze thermisch en akoestisch geïsoleerde EdenShelters zorgen voor uw rust en stilte.

EdenShelters om in te ontspannen

Laad u op in uw eigen natuurlijke stek, een stap verwijderd van uw huis. We hebben geen tijd om elke dag te ontsnappen naar een stille plek, maar we moeten de druk van het stadsleven uitschakelen. Door een paviljoen in uw tuin te plaatsen, kunnen wij uw persoonlijke beschermde veilige haven, uw eigen privéoase, uw eigen wereld binnen handbereik creëren. Creëer een ruimte speciaal voor u, waar u alleen kunt ontspannen of geniet van een avond met uw familie en vrienden.

Zes redenen voor ontspannen in een EdenShelter

1. Korte doorlooptijd

Ontvang uw EdenShelter binnen korte tijd dankzij onze geprefabriceerde modules.

2. Eenvoudige installatie

Afhankelijk van de ondergrond volstaat een goedkope en snelle schroeffundering.

3. Multi functioneel

Gebruik uw EdenShelter om tot rust te komen of als de ideale ruimte voor uw tuinfeest.

4. Verbinding

Het glazen geveldeel creëert een gevoel van buiten zijn terwijl u binnen bent.

5. Sociale magneet

Uw EdenShelter is de ideale plek om samen te komen met vrienden of om vergaderingen te houden.

6. Geheim

Een geheime schuilplaats midden in uw tuin, perfect om te ontspannen na een drukke dag.