Het voordeel van een totaalleverancier
Het voordeel van een totaalleverancier

Wij als Eden hechten waarde aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat. Dat is de reden waarom wij als leverancier gekozen hebben voor ecologisch en duurzame tuin- en bouwmaterialen. Omdat wij als leverancier geloven dat wij een belangrijke rol kunnen spelen in de toekomst van onze aarde.

In de loop der jaren is ons assortiment meermalen gewijzigd, aangepast en verbeterd. Uiteindelijk hebben wij ons gespecialiseerd in vier productcategorieƫn:

  • Ecologische en duurzame tuinafscheidingen.
  • Ecologische en duurzame buitenvloeren.
  • Ecologische en duurzame gevelbekleding.
  • Ecologische en duurzame tuindecoratie.

Een combinatie van deze producten zorgt voor een compleet plaatje van de tuin van uw opdrachtgever. Een voorbeeld: uw klant wil een houten gevel, bekleed met kokoshout. Dit omdat hij dit ecologisch en duurzaam verantwoord vindt, maar vooral vanwege de prachtige, natuurlijke uitstraling van kokoshout. U kunt hem daarbij adviseren om ook voor het terras en een tuinafscheiding voor kokoshout te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de gevel een prachtig geheel is met de tuin van uw klant. Zo realiseren wij samen met u graag het complete plaatje.

Natuurlijk biedt u dit een aantal voordelen. Allereerst kunt u bij Eden uw onderscheidend vermogen vergroten, middels het aanbod van ecologische en duurzame tuinmaterialen. Maar ook kunt u een interessante prijs aanbieden aan uw klant, in een totaalaanbod van de tuin.

Wilt u meer weten over de unieke mogelijkheden van Eden als leverancier? Maak dan een afspraak en vraag, gratis en vrijblijvend, een promotiebord aan, om zo de verschillende houtsoorten aan uw klant te kunnen laten zien. Zo kunt u samen met de klant de mogelijkheden zien, om een unieke, exclusieve tuin te realiseren, die volledig op elkaar afgestemd is.