Ecologische en duurzame gevelbekleding van Kebony Hout

Ecologische en duurzame gevelbekleding

Bent u al geïnspireerd door duurzame en ecologische gevelbekleding? Ziet u kansen om met natuurlijke producten te werken voor het behoud en de verbetering van de natuur? Met ecologische en duurzame gevelbekleding kunt u hier een bijdrage aan leveren. Een betere toekomst begint immers bij onszelf. Daarom werken wij met ecologische en duurzame materialen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van het unieke en exclusieve Kebony®-systeem voor gevelbekleding.

Kebony®

Kebony dankt haar duurzaamheid aan de Kebony® technologie. Dit gepatenteerde proces is ontwikkeld in Noorwegen. Het is een milieuvriendelijke technologie, waarbij zachthout met behulp van een biologische vloeistof, duurzaamheidsklasse 1 krijgt. Dit unieke proces geeft Kebony de eigenschappen van hardhout. Het hout heeft een diepe en rijke, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans. Kebony wordt wereldwijd aanbevolen door veel leidende architecten.

Plus- en minpunten Kebony®
+ Verkrijgbaar in Character of Clear, natuurlijk robuust of strak modern.
+ De bewerking van het hout biedt weerstand tegen weersinvloeden en slijtage.
+ Verkrijgbaar in veel verschillende profileringen.
+ Kebony® maakt uitsluitend gebruik van vloeistoffen uit biomaterialen voor het verduurzamingsproces.
– Vergrijst snel onder alle weersinvloeden.

Eden is specialist in de volgende productcategorieën:

CONTACT

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@edenbv.nl

BEZOEK ONZE SHOWTUIN!

  • Wilt u onze producten in het echt ervaren? Maak dan middels onderstaand formulier een afspraak om onze showtuin te bezoeken!