Border in de tuin

3 opties voor een border in de tuin

 Bent u op zoek naar een manier om een border in de tuin te plaatsen? Stalen randbegrenzingen, verhoogde borders en modulaire plantbakken zijn een mooie toevoeging in uw tuin. Onze producten zijn gemaakt van weerbestendig cortenstaal of gegalvaniseerd staal. Bent u benieuwd wat de drie verschillende opties inhouden? Wij leggen het u in deze blog uit.

 

1. Kantopsluitingen

Wilt u uw gras van uw grindpad scheiden? Hoogteverschil creëren of simpelweg een border in de tuin tussen gazon en planten? De kantopsluitingen van Straightcurve zijn uitermate geschikt voor het opsluiten van bestrating, asfalt, gazon of halfverharding. De corten- of gegalvaniseerd stalen kantopsluitingen variëren in hoogtes van 75 mm tot 150 mm. Bovendien zijn ze in verschillende profielen beschikbaar. Zo kunt u strakke rechte lijnen creëren of kiezen voor vloeiende organische vormen. Lees hier meer over de voordelen van een cortenstalen kantopsluiting.

2. Verhoogde borders

Verhoogde borders zijn vergelijkbaar met kantopsluitingen. Het verschil is dat de verhoogde borders verkrijgbaar zijn in hoogtes van 240 mm tot 560 mm. Dit soort border in de tuin geeft een exclusieve uitstraling. Ook bij de verhoogde borders van Straightcurve heeft u keuze uit roestkleurig cortenstaal of modern gegalvaniseerd staal.

3. Afboording hoge bakken

Met de Fixed Height Line modulaire plantbakken en keerwanden van Straightcurve kunt u vierkante, rechthoekige en L- of U-vormige planten-, boom- of bloembakken maken. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten en precies creëren wat u in gedachten heeft. De hoogte van de afboording hoge bakken is 400 mm of 560 mm. Rechte verbindingsstukken of hoekverbindingssets kunnen worden gebruikt om panelen te verbinden. De Fixed Height Line kan ook als keerwand gebruikt worden.

Deze drie opties voor een border in de tuin zijn eenvoudig te plaatsen. Het werken aan een tuin is al zwaar genoeg. Doordat staal over het algemeen een lastig en veeleisend materiaal is, vanwege de stijfheid en het gewicht, richten we ons met onze ontwerpen op het plezieriger en gemakkelijker maken om je eigen tuinproject te realiseren. Ons doel is ook om het installatieproces van randbegrenzing zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken.

Kom langs in onze unieke outdoor showroom voor meer inspiratie. Wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor een border in de tuin!