Eerlijk. Krachtig. Puur.

Vlonderplanken voor uw terras of vlonder

door | 6 mei 2023

Een mooi terras van vlonderplanken is een echte blikvanger. Het zorgt voor een heerlijke plek in uw tuin om te ontspannen. Een terras van vlonderplanken kan natuurlijk ook onder uw veranda of overkapping geplaatst worden. Of u nu kiest voor hout of composiet, onze vlonderplanken zijn altijd ecologisch en duurzaam. Wij vertellen u er in dit blog alles over!

 

Materiaal van de vlonderplanken

Er zijn verschillende materialen waar u uit kunt kiezen voor uw vlonderplanken terras. Zo kunt u kiezen voor (hard)houten of composiet terrasplanken of stenen. Een houten vlonder is een prachtig alternatief voor de traditionele stenen bestrating. Hout is bovendien erg mooi in combinatie met bestrating en beplanting. Composiet is een duurzaam materiaal dat is opgebouwd uit kunststof en hout.

Lees in ons blog duurzame terrasplanken van composiet meer over composiet vlonderplanken.

 

Ecologisch en duurzaam vlonderplanken terras

Buitenvloeren worden blootgesteld aan de grillen van de natuur. Ze moeten bestendig zijn tegen het wisselvallige Nederlandse weer. De regen, hagel, harde wind en felle zon zorgen ervoor dat buitenvloeren veel te verduren hebben. Daarom is het belangrijk om voor een duurzame houtsoort te kiezen. U wilt namelijk wel lang kunnen blijven genieten van uw terras.

Onze duurzame en ecologische houtsoorten hebben een levensduur van minimaal vijftien jaar. Ze zijn bestand tegen water, splinteren niet en de vlonderplanken worden ook niet glad als ze nat zijn. Ook zijn de vlonderplanken nagenoeg onderhoudsvrij. Dit maakt hout het ideale materiaal voor uw terras, vlonder of veranda.

 

Houten vlonderplanken als buitenvloer

Hout is een natuurlijk en warm materiaal. Dit geeft uw tuin meteen een uitnodigende uitstraling. Maar niet alleen het materiaal is van belang, ook over de kleur en uitvoering van de vlonderplank moet nagedacht worden. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende ecologische en duurzame vlonders. Bekijk al onze buitenvloeren voor inspiratie!

Of u nu een klein terras van vlonderplanken wilt, een bedrijfsterras of een ombouw rond uw zwembad, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. We denken graag mee in het hele proces. Zo gaan we samen voor het beste resultaat! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Benieuwd nar de indicatieprijzen van houten terras? Klik hier!

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over tuin- en bouwmaterialen? Bel of mail Rowin, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • gratis productsamples
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
info@edenbv.nl

Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.