Duurzame terrasplanken van composiet

Uw tuin in het verlengstuk van uw woning. Wilt u de chique en strakke uitstraling van een houten terras, zonder het onderhoud? Kies voor terrasplanken die gemaakt zijn van composiet. Composiet is een kunststofvariant met een houtlook. Met een composiet buitenvloer kiest u bovendien voor een ecologisch verantwoord alternatief voor tropisch hardhout. We vertellen u er in dit blog alles over!

 

Fiberon composiet terrasplanken

De terrasplanken van Fiberon zijn gemaakt van composiet. Composiet is een materiaal dat uit verschillende componenten bestaat. Het materiaal bestaat voor de helft uit hout en voor de andere helft uit kunststof. Dit maakt composiet een erg stevig materiaal dat ook nog eens duurzaam is. De terrasplanken van Fiberon behoren tot de beste kwaliteit composietplanken die verkrijgbaar zijn. Perfect voor uw veranda, vlonder of terras!

 

Terrasplanken composiet met houtlook

U vraagt zich misschien af of deze planken van composiet te vergelijken zijn met de echte houten terrasplanken. Composiet bestaat immers niet volledig uit hout. Onze composiet buitenvloeren zijn echter bijna niet te onderscheiden van echt hout. De planken hebben dezelfde kleur én nerfstructuur als (tropisch) hardhout. Het voordeel van composiet ten opzichte van hout is dat de planken niet zullen krassen of vergrijzen. Doordat de planken zijn behandeld met speciale UV-filters is composiet kleurvast. Hierdoor zijn de composiet terrasplanken erg duurzaam en zeer onderhoudsarm.

 

Specificaties van composiet

  • Fiberon terrasplanken composiet zijn al verkrijgbaar vanaf €55,- per vierkante meter.
  • De planken gaan minimaal twintig jaar mee.
  • Erg duurzaam en zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning bij eventuele verkoop.
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen.
  • Antislip, zodat u niet uitglijdt op uw terras.
  • Dezelfde kleur en nerfstructuur als (tropisch) hout, zonder de krassen of vergrijzing.

 

Ecologische en duurzame buitenvloeren van Eden B.V.

Terrassen zijn er in alle soorten en maten. Kiest u voor onze duurzame terrasplanken van composiet? Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij staan voor u klaar.

Duurzaam en ecologisch

Eerlijk en puur

Krachtige kwaliteit

Betrouwbaar en transparant