Eerlijk. Krachtig. Puur.

moderne houten gevelbekleding

door | 9 juli 2024

Wilt u uw woning een moderne en strakke uitstraling geven? Of heeft uw woning al een unieke uitstraling, maar mist het net dat beetje extra? Met moderne houten gevelbekleding voegt u een extra dimensie toe aan het uiterlijk van uw woning. Er zijn verschillende soorten hout die geschikt zijn voor gevelbekleding. Vooral thermisch gemodificeerd hout is een uitstekende optie. Het is onderhoudsarm, duurzaam en heeft een uniek uiterlijk. In deze blog geven we u meer informatie over moderne houten gevelbekleding en waarom het een goede keuze is voor uw woning.

Duurzame gevelbekleding

De ecologische en duurzame gevelbekleding van Eden BV kenmerkt zich door haar moderne en natuurlijke uitstraling. Onze gevelbekleding is esthetisch, stabiel en duurzaam. Modern bouwen bij Eden betekent duurzaam bouwen. Wij gebruiken hout uit ecologisch beheerde bossen met een levensduur van minimaal vijftien jaar! Lees meer over onze duurzame thermohout gevelbekleding.

Moderne gevelbekleding
Moderne houten gevelbekleding

Waarom kiezen voor moderne houten gevelbekleding van Eden BV?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor onze moderne houten gevelbekleding:

  • Warme en natuurlijke uitstraling: Houten gevelbekleding geeft uw woning een warme en natuurlijke uitstraling.
  • Hoge isolatiewaarde: Door de samenstelling van het materiaal wordt warmte en kou gereguleerd, wat leidt tot een lagere energierekening.
  • Combinatiemogelijkheden: Onze houten gevelbekleding is te combineren met uw buitenvloer of tuinafscheiding, wat zorgt voor een prachtig geheel van uw woning en tuin.
  • Onderhoudsarm: Dankzij de unieke thermische behandeling van het hout is onze gevelbekleding onderhoudsarm.
  • Ecologisch en duurzaam: Een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout.
  • Veel variatie: Verkrijgbaar in verschillende soorten hout, waardoor er altijd een houtsoort is die bij de uitstraling van uw woning past.

Voorbeelden van moderne gevelbekleding

Bij Eden BV streven we ernaar de ecologische voetafdruk op de wereld zo veel mogelijk te verkleinen. Dit doen we door (tuin)architecten, aannemers en particulieren kennis te laten maken met onze natuurlijke en duurzame materialen om woningen en tuinen te verrijken. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons duurzame en ecologische kwaliteitsproducten geleverd krijgt.

Gevelbekleding modern
gevelbekleding moderne woning

Gevelbekleding voor de moderne woning

Moderne houten gevelbekleding is de perfecte keuze voor de moderne woning. Het geeft niet alleen een strakke en eigentijdse uitstraling, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van uw huis. Door het gebruik van ecologische materialen en de thermische behandeling van het hout, biedt onze gevelbekleding een milieuvriendelijke optie voor elke moderne woning.

Meer weten over moderne houten gevelbekleding?

Doe inspiratie op door onze brochure te downloaden of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag de perfecte gevelbekleding voor uw woning te kiezen.

Download hier
het inspiratieboek!

 

  • Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over tuin- en bouwmaterialen? Bel of mail Rowin, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • gratis productsamples
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
info@edenbv.nl

Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.