Ecologische en duurzame gevelbekleding

Groene gevels zijn een prachtig gezicht! Planten kunnen een grauwe, betonnen muur of dak veranderen in een architectonisch gebouw. In een groene omgeving voelen mensen zich prettiger, socialer, productiever en zijn ze gezonder. Dé oplossing om steden een natuurlijke omgeving te geven! Maar daarnaast beschermt onze groene gevelbekleding de gevel tegen weersomstandigheden, waardoor groene gevels een isolerende functie hebben. Zo zijn onze groene gevels dubbel functioneel: goed voor de gezondheid en energiebesparend. Goed voor nu en later!

Bent u al geïnspireerd door duurzame en ecologische gevelbekleding? Ziet u kansen om met natuurlijke producten te werken voor het behoud en de verbetering van de natuur? Met ecologische en duurzame gevelbekleding kunt u hier een bijdrage aan leveren. Een betere toekomst begint immers bij onszelf. Daarom werken wij met ecologische en duurzame materialen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden onze groene gevel.

Groene Gevel

Groene gevels zijn ook echt groen! Met een modulair, speciaal ontwikkeld systeem, kunnen groene gevels tegen vrijwel elke muur bevestigd worden. Zowel binnen als buiten! Met behulp van een geautomatiseerd irrigatiesysteem, wordt water en voeding toegediend, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Dit nieuwe systeem is onderhoudsarm. De groene gevel is volledig recyclebaar.

Plus- en minpunten groene gevel
+ In een groene omgeving voelen mensen zich prettiger, socialer, productiever en zijn ze gezonder.
+ De groene gevelbekleding beschermt de gevel tegen weersomstandigheden.
+ Een groene gevel heeft een isolerende functie.
+ Een groene gevel werkt als een geluidsbarrière om uw huis.
– Een groene gevel vereist specifiek en vakkundig onderhoud
– De investeringskosten van een groene gevel zijn hoger; deze worden op lange termijn pas terugverdiend.

Eden

Wij als Eden hechten waarde aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat. Daarom werken wij zoveel mogelijk met ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen. Onze assortiment ecologische en duurzame gevelbekleding is hier een prachtig voorbeeld van. Onze ecologische en duurzame gevelbekleding is zo gekozen dat alle materialen milieuvriendelijk behandeld zijn en een langere levensduur hebben. Zo krijgt u niet alleen een tuin of huis met een prachtige en exclusieve uitstraling, maar werkt u ook aan een groenere wereld. Wij bieden u niet alleen onze producten, we ondersteunen ook in ontwerp, engineering, montage en onderhoud. Zo worden uw wensen op maat gemaakt en wordt u volledig ondersteund in het volledige keuzeproces! Zowel voor u als hovenier, architect, aannemer of particulier.

Hoe uw tuin of huis eruit komt te zien, is afhankelijk van uw specifieke wens. Eden is specialist in maatwerkprojecten zodat wij met ons brede, ecologische en duurzame assortiment u van dienst kunnen zijn. Op onze website vindt u talloze inspiraties middels uitgevoerde projecten waarin uitsluitend onze ecologische en duurzame gevelbekleding in gebruikt is. Of bezoek onze downloadpagina en download ons inspiratiemagazine, vol met inspiratie en informatie over onze ecologische en duurzame gevelbekleding.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om van gedachten te wisselen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van onze ecologische en duurzame gevelbekleding.

Eden is specialist in de volgende productcategorieën:

CONTACT

Eden
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@edenbv.nl

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF