Wat maakt PurePools zo bijzonder?

Allereerst onderscheid PurePools zich van andere inbouwzwembaden omdat PurePools een prefab zwemgedeelte heeft. Hierdoor is hij makkelijk maar ook snel te plaatsen. PurePools zijn leverbaar in 4 afmetingen: 12000 x 4100 mm. / 10000 x 4100 mm. / 8000 x 4100 mm. / 6000 x 3000 mm. Nog iets bijzonders is het natuurlijk zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wanden vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater.
Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools. 

Verschillende mensen, verschillende smaken. Daarom kunt u kiezen tussen diverse hoogwaardige (inloop)trappen. Doordat de trap wordt uitgevoerd in de gekozen zwembadkleur sluit deze naadloos aan op het design. Ook hebben wij de mogelijkheden voor een automatisch rolldeck! Het houdt uw zwemwater schoon en warm. Voor in de avonden is het mooi als u kunt genieten van een sprookjesachtige ambiance. Door de speciaal ontwikkelde en vooraf ingebouwde lampen wordt het bad niet alleen sfeervol, maar door het gebruik van LED-lampen ook bijzonder energiezuinig. Kies de gewenste afwerking in rond of vierkant RVS, in modern wit licht of voor de instelbare RGB variant met een scala aan heldere kleuren. PurePools heeft voor de sportievelingen onder ons ook nog iets bijzonders. Zo kunt u aan uw conditie en kracht werken door tegen de stroom in te zwemmen! Het kan met de voorgemonteerde jetstream of ‘endless swimming’. In uw eigen natuurlijke zwembad trekt u stilliggend baantjes in elke gewenste zwemslag. Trainen in uw eigen woonomgeving, in alle rust met het comfort van uw woning voorhanden. Een bijkomend plezier is de waterpret die kinderen beleven aan deze opties. Niks is toch leuker dan tegen de stroom in ploeteren en je vervolgens overgeven aan de kracht van het water? 

Download hier de brochure!

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!