Van GTOP Trading naar Eden B.V.

Geachte relatie,

Een nieuw jaar, een nieuwe dag, een nieuwe identiteit…
Wij zijn volwassen geworden. Daarom gaan we terug naar de basis, nemen we afscheid van GTOP Trading en omarmen we onze echte identiteit: Eden.

Jan van Gessel startte GTOP Trading 5 jaar geleden, inmiddels zijn de activiteiten verder ontwikkeld, is hij als ondernemer gegroeid in missie en visie en is het bedrijf de naam GTOP Trading ontgroeid. Tijd voor een nieuwe naam, logo en huisstijl die passen bij onze identiteit.

Welkom bij Eden
De nieuwe naam Eden komt voort uit de utopische tuin van Eden. Met oog voor de natuur, wereld, mensen, flora en fauna om ons heen is ons doel om (tuin) architecten, hoveniers, aannemers en andere gerelateerde partijen in de Benelux van dienst te zijn met bijzondere, natuurlijke producten, biobased, die een perfect element vormen in het geheel van het ontwerp van een gebouw of een buitenomgeving. De onderliggende gedachte is om onze ecologische ‘footprint’ op de wereld zo klein mogelijk te houden. Wij opereren met oog voor schoonheid en respect voor onze omgeving.

Het, in de afgelopen jaren sterk ontwikkelde, assortiment is verdeeld in een viertal productcategorieën: Tuinproducten, Gevelbekleding, EdenShelters en PurePools. Deze categorieën zijn snel en eenvoudig te herkennen aan de bijpassende iconen.

Met trots mogen we u tevens meedelen dat we vanaf 1 januari FSC® zijn gecertificeerd. Hiermee kunnen we u nog beter ondersteunen bij het ontwerpen en realiseren van duurzame en milieuvriendelijke toepassingen van hout. Ons FSC® certificaatnummer vind u onderaan bij de nieuwe contactgegevens.

Onze visie

De wereld is ons speelveld en de leefomgeving waarin wij te gast zijn. De natuur biedt ons materialen waarmee wij die leefomgeving verrijken, kleur geven en zorgen dat wij ons thuis voelen. Ons bedrijf heet Eden, de plek waar de wereld begon, prachtige natuur ons omringde en de bakermat vormde voor de prachtige natuur die de aarde rijk is. De aarde en haar natuur geven ons prachtige materialen die mensen verwerken tot fantastische producten waaruit een heerlijke omgeving ontstaat. Een lusthof, wie wil er niet in wonen. Wij proberen in de huidige maatschappij een ‘Eden’ op maat te creëren. Van gevelbekleding tot stalen details, tuinmaterialen en andere exponenten die de buitenomgeving verrijken. Eden heeft als doel om te in de Benelux (tuin) architecten, hoveniers, aannemers en andere gerelateerde partijen van dienst te zijn met bijzondere, natuurlijke producten, biobased, die een perfect element vormen in het geheel van het ontwerp van een gebouw of een buitenomgeving. De onderliggende gedachte is om onze ecologische ‘footprint’ op de wereld zo klein mogelijk te houden. Wij opereren met oog voor schoonheid en respect voor onze omgeving.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze nieuwe website edenbv.nl of de corporate brochure, welke u HIER kunt inzien.

Contactgegevens per 1-1-2020
Door de wijziging van GTOP Trading naar Eden BV zullen er ook administratief een aantal zaken wijzigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mailadressen, facturatie- en bankgegevens. Onderstaand vind u een compleet overzicht van alle nieuwe gegevens waarop u ons vanaf 1-1-2020 kunt bereiken. We willen u graag verzoeken uw administratie aan te passen en vanaf 1 januari gebruik te maken van onderstaande gegevens. 

 

Eden B.V. KVK 76309282
Tielsestraat 85 BTW NL860583077B01
4043 JR Opheusden IBAN NL 94 RABO 0348 0386 31        
0031 488 44 28 76  FSC® C016391

 

Naam Functie Mobiel nummer E-mail adres
Jan van Gessel Algemeen directeur 0031 6 29 16 58 43 info@edenbv.nl
Dick van Gessel Specialist PurePools 0031 6 53 63 31 68 dick@edenbv.nl
Bastiaan Kock Specialist tuinproducten 0031 6 58 88 83 16 bastiaan@edenbv.nl
Timo Baaij Marketing/communicatie 0031 6 11 68 85 90 timo@edenbv.nl
Administratie Facturatie 0031 488 44 28 76 administratie@edenbv.nl
Samenwerken in 2020 en later…

Graag zetten wij de prettige samenwerking ook in 2020 met u door. Één van de eerste gelegenheden om kennis te maken met Eden is de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg van 14 t/m 16 januari. We zien er naar uit om u meer te vertellen over onze visie en de gave producten en toepassingen die daarbij horen.

Mochten er naar aanleiding van deze berichtgeving nog vragen zijn of behoefte aan een toelichting, dan staan we u uiteraard graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Jan van Gessel
Dick van Gessel
Bastiaan Kock
Timo Baaij

CONTACT

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@edenbv.nl

BEZOEK ONZE SHOWTUIN!

  • Wilt u onze producten in het echt ervaren? Maak dan middels onderstaand formulier een afspraak om onze showtuin te bezoeken!