Sneak preview: unieke outdoor showroom gevelbekleding

Bij het kantoor van Eden in Opheusden wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe outdoor showroom waarin een grote selectie houten gevelbekleding zal worden gepresenteerd.

Houten gevelbekleding is enorm in ontwikkeling en de mogelijkheden zijn erg divers. Steeds meer architecten, opdrachtgevers én hoveniers hebben behoefte aan specialistisch advies met betrekking op onder andere houtsoort, profilering, montage en afwerking.

We investeren graag in een buitenruimte waar een diversiteit aan houtsoorten te bezichtigen is. Bewust is er gekozen voor een unieke outdoor showroom, omdat in de praktijk de houten gevelbekleding veelal buiten gemonteerd wordt. We zullen dus als één van de weinige houten gevelspecialisten het eindresultaat al kunnen laten zien vóórdat de gevel bij uw klanten is gemonteerd.

Wij houden u op de hoogte van de vorderingen en nodigen u graag uit om inspiratie en kennis op te doen. Dit kan in het algemeen, maar ook op projectbasis in combinatie met uw opdrachtgever en/of architect. We werken op afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om u volledig onder te dompelen in de wereld van houten gevelbekleding. Welkom!

CONTACT

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@edenbv.nl

BEZOEK ONZE SHOWTUIN!

  • Wilt u onze producten in het echt ervaren? Maak dan middels onderstaand formulier een afspraak om onze showtuin te bezoeken!