Nieuw: Panel+ bloembakken

Bijna jaarlijks komt Forest Avenue met een nieuwe toepassing. De mogelijkheden met de kunststof ‘takken’ in het metalen raster zijn immers onbeperkt. Een nieuwe ontwikkeling dit jaar zijn de Panel+ bloem- en plantbakken.

Toepassing
Forest Avenue kreeg de vraag van diverse klanten die reeds een Panel+ terras- of tuinafscheiding hadden aangeschaft. Deze wilden de materialen én kleuren van de afscheiding terug laten komen in de verdere tuininrichting. Het idee werd geboren om bloembakken te maken uit hetzelfde materiaal en met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. De bloembakken worden geplaatst bij particulieren en horecagelegenheden. Alvast een voordeel; door het gewicht en de materiaalsamenstelling zijn de bakken beschermt tegen vernieling én diefstal.

Bestand tegen vernieling én diefstal

Een palet aan kleuren
De bloem- en plantbakken zijn volledig te customizen. Dit wil zeggen dat naast de standaard RAL-kleur 7022 (ombergrijs), die vaak voor het frame gebruikt wordt, ook alle andere RAL-kleuren leverbaar zijn. Dit geldt ook voor de kleur van de kunststof takken. Door deze aanpassingsmogelijkheden kunnen de bakken volledig aangepast worden aan de uitstraling van het pand en/of de tuin. Daarnaast is het metalen frame te verkrijgen in diverse metaalbehandeling, voor bijvoorbeeld plaatsing in kustgebieden.

De bloem- en plantbakken zijn volledig naar eigen smaak te customizen

Formaten en prijzen
De bloembakken worden aangeboden in de standaardmaten 60x60x60, 80x80x80 en 100x100x100 centimeter. Daarnaast zijn alle formaten als maatwerk leverbaar. Het metaal is warmbad verzinkt en gepoedercoat in RAL 7022 of op aanvraag in elke andere wenselijke kleur. De prijzen beginnen bij €660,– inclusief enkele vlechting in elke wenselijke kleur, binnenbak en 21% BTW.

Meer weten? Bel 0488-442876 of doe een aanvraag via de contactpagina.