Kebony voor een openbaar project in Duitsland

Wat een mooi project! 800 m2 dekdelen en onderbalken geleverd van Kebony hout voor een openbaar project in Duitsland.

Kebony is gebaseerd op een proces dat ervoor zorgt dat ecologisch geproduceerd hout duurzamer, harder en stabieler gemaakt wordt. Hiervoor worden biologische vloeistoffen uit natuurlijke materialen gebruikt.

Kebony is een duurzaam alternatief voor hardhout uit tropische gebieden. De Kebony-producten lijken op teak en andere tropische houtsoorten. Het is donker, en als het onbehandeld is, krijgt het een zilvergrijze patina- kleur na verloop van tijd.

Een van de opmerkelijke voordelen van Kebonization is dat het weerstand biedt tegen weersinvloeden en slijtage. Andere opmerkelijke voordelen zijn de uitzonderlijk goede weerstand en lange levensduur. Deze duurzaamheid wordt bereikt zonder de nadelen van traditionele impregnatiemethoden.

Kebony heeft tevens een uitstekende duurzaamheid. De duurzaamheid voldoet aan duurzaamheidsklasse 1/2. Dit is de meest duurzame categorie van de Europese norm EN350. Dit zorgt ervoor dat Kebony een lange levensduur heeft. Vanwege de hardheid van Kebony is het materiaal ook meer bestand tegen slijtage dan de meeste andere houtsoorten.

Vlonder Kebony®

Kebony® buitenvloer