Eerlijk. Krachtig. Puur.

gevelbekleding voor buiten

Gevelbekleding voor buiten: een nieuw uiterlijk voor uw woning!

De buitenkant van het huis is het eerste wat mensen zien. Het moet praktisch zijn, maar een mooi uiterlijk is natuurlijk ook belangrijk. Geef uw woning een geheel nieuwe uitstraling met gevelbekleding voor buiten! Naast dat het een mooie toevoeging is, zitten er nog veel meer praktische voordelen aan. Als u benieuwd bent naar de voordelen, lees dan snel verder.

 

Wat is gevelbekleding voor buiten?

Gevelbekleding is een extra laag die wordt toegevoegd aan de buitengevel van uw huis. Dit geeft de woning een compleet nieuw uiterlijk: de buitenkant herkent u niet meer terug! Naast dat het erg mooi is, heeft het nog veel meer voordelen.

Zo geeft de extra laag bescherming aan uw woning. Bij een flinke storm of regenbui vangt de gevelbekleding dit allemaal op. Ook is er minder onderhoud nodig aan de buitengevel, omdat er een extra laag bescherming overheen zit. Daarnaast heeft gevelbekleding een isolerende werking: in de winter gaat er minder warmte verloren en in de zomer komt er minder warmte binnen. Dat bespaart ook nog eens in de energiekosten. En nog een voordeel: soms is het zelfs niet eens meer nodig om de gevel te schilderen. Kortom: gevelbekleding buiten heeft een heleboel voordelen!

 

Gevelbekleding inspiratie

Benieuwd hoe dit eruit kan komen te zien? We geven u graag wat inspiratie. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van gevelbekleding projecten die wij eerder gemaakt hebben.

Gevelbekleding is in veel houtsoorten beschikbaar, denk aan bamboe, Thermo Essen, Douglas hout of Thermo grenenhout.

 

Duurzame gevelbekleding buiten van Eden

Alle houtsoorten zijn te bekijken op de pagina over gevelbekleding. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, omdat dit de meest duurzame keuze is. Hiermee willen wij onze ecologische footprint zo klein mogelijk houden. Wij werken met oog voor schoonheid en respect voor onze omgeving.

Bent u enthousiast geworden? Wij realiseren graag de gevelbekleding buiten voor u! Doe alvast inspiratie op in onze brochure of neem contact met ons op.

 

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over tuin- en bouwmaterialen? Bel of mail Rowin, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • gratis productsamples
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
info@edenbv.nl

Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.