Duurzame materialen en middelen voor uw tuin

Duurzame materialen en middelen voor uw tuin

 Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. U heeft zelf ook een grote rol in duurzaamheid. Een groot onderdeel hiervan is namelijk de materiaalkeuze van de producten die u gebruikt. Het kan echter lastig zijn om écht duurzame materialen en middelen te vinden. Hoe kunt u er zeker van zijn dat producten duurzaam geproduceerd zijn? Wij verkopen alleen ecologische en duurzame producten. Lees er alles over in deze blog!

 

Wat zijn duurzaam geproduceerde materialen?

 Om uw ecologische voetafdruk op de wereld zo klein mogelijk houden kunt u kiezen voor duurzame materialen en middelen voor uw tuin. Duurzaam geproduceerde materialen zijn materialen die de planeet, dieren en mensen zo min mogelijk belasten. Deze materialen zorgen voor het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat. Het hele assortiment van Eden bestaat uit duurzame bouw- en tuinmaterialen. Zo bent u verzekerd van duurzame en ecologische producten. Samen met u zorgen we op deze manier voor het behoud van tropische bossen!

 

Hernieuwbare materialen voor uw tuin

Wij zijn importeur van ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen van hout en kunststof. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Onze duurzame materialen en middelen:

  • Tuinproducten: tuinafscheidingen, corten- en gegalvaniseerd stalen tuinproducten en hoogwaardige buitenvloeren van hout.
  • EdenShelters: modulaire units om in te wonen, werken en ontspannen. De ontwerpen passen zich aan het landschap aan en worden een verlengstuk van de natuur.
  • Gevelbekleding: houten gevelbekleding geeft een hoge isolatiewaarde aan uw woning. Door de samenstelling van het hout wordt kou en warmte gereguleerd. Dit resulteert in een forse energiebesparing.
  • PurePools: een luxe zwembad met 100% natuurlijk gezuiverd zwemwater. Schoon water zonder chloor of chemicaliën.

 

 Onderhoudsmiddelen

 Om jarenlang te genieten van uw tuinproducten is periodiek onderhoud nodig. Veel van onze producten zijn onderhoudsarm. Daardoor beperkt het onderhoud zich vaak tot een jaarlijkse reiniging. Afhankelijk van het duurzame materiaal, kunt u zachte biologische middelen in combinatie met stromend water en een borstel gebruiken om uw houten gevel of buitenvloer te reinigen.

 Wilt u de duurzame materialen en middelen optimaal ervaren? We nodigen u graag uit in onze unieke outdoor showroom voor meer inspiratie en advies. Neem contact op met ons!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over tuin- en bouwmaterialen? Bel of mail Rowin, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • gratis productsamples
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
info@edenbv.nl

Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Duurzaam en ecologisch

Eerlijk en puur

Krachtige kwaliteit

Betrouwbaar en transparant