Eerlijk. Krachtig. Puur.

Werkwijze

Elk project begint met een idee en wensen. Onze dealers komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij stellen kritische vragen en bespreken met u alle mogelijkheden. Ook kunnen we meteen een globale indicatie van kosten geven zodat we een plan kunnen uitwerken dat past binnen uw budget.

Uw wensen en onze gezamenlijke ideeën worden uitgewerkt in een ontwerp met een technisch plan.
Uiteraard is het ook mogelijk om een totaalontwerp te maken inclusief de tuin of een gedeelte hiervan dat aansluit rond uw zwembad.
Voor de natuurlijke zuivering zonder chemicaliën wordt een technisch plan uitgewerkt, een compleet verhaal dus om samen met u als opdrachtgever te bespreken.

Op basis van het ontwerp met het technisch plan kunnen wij u een passend voorstel doen voor de realisatie van uw zwembad. Onze offertes zijn duidelijk en volledig uitgewerkt zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Na uw akkoord op onze aanbieding kan in overleg de uitvoering ingepland worden en de PurePools met alle technische (filter) materialen besteld. Onze dealers zijn professionele vakmensen en hebben ruime werkervaring. Jaarrond leggen zij vol enthousiasme en passie natuurlijk gezuiverde zwembaden aan met PurePools.

U wilt “natuurlijk” zo lang mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe zwembad. Daarom is goed onderhoud van groot belang. Wij bieden u verschillende mogelijkheden in de vorm van onderhoudsabonnementen en geven u graag tips over het reguliere onderhoud wat u misschien zelf wilt doen. Zo kunt u het gehele jaar zorgeloos genieten van uw PurePools.