Tuinwand met behulp van het Techniclic®-systeem

Een mooie tuinwand plaatsen met behulp van het Techniclic®-systeem? Horizontale planken van bijvoorbeeld de thermische Noordse Den met voegen van twee centimeter zorgen voor een moderne uitstraling.

Het Techniclic®-systeem is ook uniek in plaatsing van gevelbekleding of tuinwanden:

 Dankzij het Techniclic®-systeem kunnen schuttingen sneller en eenvoudiger geplaatst worden dan de huidige systemen. Dit heeft voor u onder andere een financieel voordeel. Daarnaast heeft u minder lang ongemak van de plaatsing.

Tuinwanden krijgen een hoogwaardigere en exclusievere uitstraling, want schroeven zijn niet meer zichtbaar na plaatsing. Zo ziet uw tuinafscheiding er nog gladder en strakker uit!

De planken van het Techniclic®-systeem zijn beschikbaar in drie verschillende breedtes, die eenvoudig afgewisseld kunnen worden zoals u het mooi vindt. Bovendien kunt u kiezen of de planken horizontaal of verticaal geplaatst worden. Zo creëert u uw eigen, unieke tuinafscheiding.

De houten tuinwand wordt zo geplaatst, dat tussen de planken open voegen zitten. Hierdoor is ventilatie achter de tuinwand mogelijk, en gaat de tuinwand langer mee.

Kapotte of verweerde planken kunnen eenvoudig worden vervangen. Zo blijft de exclusieve uitstraling van de tuinwand behouden.

Tuinwand met behulp van het Techniclic®-systeem
Buitenwand Techniclic®