Tiny House

 

Tiny-House EdenShelters zijn prefab, volledig afgewerkte, modulaire units. Makkelijk op uw gewenste locatie te plaatsen! Laat uw droom uitkomen, op één dag geïnstalleerd, geen extra werk op locatie.

De Tiny-House EdenShelters zijn uit één stuk opgebouwd, wat de ongelooflijke mobiliteit geeft om bijna iedere locatie te bereiken. Modulariteit zorgt ervoor dat u na verloop van tijd uw Tiny-House kunt laten groeien naar uw behoeften. De units worden gemaakt door vakmensen in onze eigen fabriek.

In onze hoogwaardige timmerfabriek hebben we de ideale omstandigheden voor een perfect afwerkingsniveau, maar toch een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden en bouwbeperkingen op uw locatie zijn niet meer van toepassing. Op deze manier kunnen wij uw ideale Tiny-House EdenShelter op tijd, binnen budget en met de meest hoogwaardige afwerking bij u afleveren.

Waarom EdenShelters

Het ontstaan van de EdenShelters

In de snelle wereld van vandaag is de samenleving in een continue lus van druk en deadlines terechtgekomen die stress en burn-outs forceert. Mensen volgen hun eigen zintuigen niet en worden slaven van kunstmatig ingestelde tijden en technologie. Dit is waarom we de verbinding met onze biologische wortels verliezen. We hebben een manier gevonden om aan dit stressvolle leven te ontsnappen en terug te keren naar de wortels. Wij geloven dat door de natuur terug in je leven te integreren, u de pauze zult vinden die u nodig hebt. Dat is hoe Ark-Shelter werd geboren. Het geeft u een uitweg en een schuilplaats om u te beschermen. Onze waardering voor low-tech architectuur heeft een huis gecreëerd waar iedereen van kan genieten. In het begin was het een schuilplaats, een cocon zonder tv, een stille plek om uzelf terug te vinden en de natuur te waarderen. Daarna beseften we dat onze huizen meer georiënteerd moeten zijn op onze biologische ritmes. Onze ontwerpen zijn eenvoudig aanpasbaar aan de verschillende fasen in uw leven en transformeren met zijden die openklappen. Onze EdenShelters passen zich aan aan het landschap en worden een verlengstuk van de natuur.

 

Zoek een ruimte om te ontspannen

EdenShelter toont de schoonheid van natuurlijk licht en laat je opnieuw verbinden met de natuur. De grote ramen integreren naadloos de natuurlijke omgeving binnen uw EdenShelter. Geniet van een moment voor uzelf en neem de tijd om te ontspannen.

EdenShelter en moeder natuur

Aandacht voor de natuur en het milieu is nog nooit zo belangrijk geweest. Onze EdenShelters zijn handgemaakt met behulp van duurzame materialen om een ​​lange levensduur te garanderen. Ons doel is om een ​​wederzijdse relatie met onze natuurlijke omgeving te behouden.

Maak contact met de natuur

Dankzij EdenShelter's zelfvoorzienende systeem en ecologische materialen, leeft u zonder impact op de natuur. Word net zo productief als de natuur zelf, en groei en bloei in uw eigen EdenShelter.

EdenShelter om in te wonen

Wonen in een EdenShelter als Tiny House of zelfs als mantelzorgwoning? Ons concept is mobiel en het zero-impact ontwerp stelt u in staat om bestemmingen te veranderen terwijl u de natuur onaangetast laat. Het minimalistische ontwerp past bij onze duurzaamheid.  Dankzij onze panoramische ontwerp kunt u genieten van de omgeving zonder in te leveren op comfort. Een EdenShelter beleven is de enige manier om deze unieke eigenschap te ontdekken.

Zes redenen voor een EdenShelter om in te wonen

1. Maak verbinding om te verbreken

Trek u terug in uw EdenShelter en verbreek de verbinding met de rest van de wereld. Kom volledig tot rust in uw eigen woonomgeving.

2. De perfecte omgeving

Een doordacht ontwerp van onze architecten zorgt voor maximaal ruimtegebruik en functionaliteit voor optimaal wooncomfort.

3. Ecologisch gebouwd

Door het gebruik van uitsluitend hout en andere duurzame materialen wordt de ecologische impact zoveel mogelijk beperkt.

4. Voor elke levensfase

Een unieke meerwaarde van de EdenShelters is niet alleen de verplaatsbaarheid, maar ook de mogelijk tot uitbreiden en verkleinen.

5. Ontwerp

We ontwerpen alles tot in het kleinste detail. Elke EdenShelter die we maken is uniek op zijn eigen manier.

6. Minimalisme

Hoe minder prikkels om u heen, hoe meer uw zintuigen kunnen worden scherp gesteld. Geniet van het minimalistische ontwerp.

EdenShelters om in te werken

Een plek om uw focus te vergroten, uw productiviteit te verbeteren en uw creativiteit te stimuleren. Met een EdenShelter als (tuin)kantoor, werkt u in een verfijnde ruimte met minimalistische architectuur en een puur interieur. Stel u een lege ruimte voor, waar geen details u kunnen vertroebelen. De mentale rust stelt u in staat om al uw aandacht te richten op het werk dat moet worden gedaan. De combinatie van prachtige architectuur, natuurlijk licht en duurzame elementen dragen bij aan een productieve en creatieve werkruimte. Haal het beste uit uzelf.

Zes redenen voor een EdenShelter om in te werken

1. Focus

Geniet van het minimalistische ontwerp. Hoe minder prikkels in de EdenShelter, hoe meer u uzelf zult concentreren.

2. Flexibiliteit

Creëren en aanpassen. De EdenShelters zijn eenvoudig aan te passen naar uw ideale werkplek.

3. Aanpassingsvermogen

Uw gebouw kan net zo snel groeien als uw bedrijf door gewoon nieuwe modules toe te voegen.

4. Mobiliteit

Uw EdenShelter kan eenvoudig en snel van de ene naar de andere locatie verplaatst worden.

5. Duurzaamheid

Hoogwaardige materialen met vuur-, water- en schadeweerstand zorgen voor een lange levensduur.

6. Stilte

Onze thermisch en akoestisch geïsoleerde EdenShelters zorgen voor uw rust en stilte.

EdenShelters om in te relaxen

Laad u op in uw eigen natuurlijke stek, een stap verwijderd van uw huis. We hebben geen tijd om elke dag te ontsnappen naar een stille plek, maar we moeten de druk van het stadsleven uitschakelen. Door een paviljoen in uw tuin te plaatsen, kunnen wij uw persoonlijke beschermde veilige haven, uw eigen privéoase, uw eigen wereld binnen handbereik creëren. Creëer een ruimte speciaal voor u, waar u alleen kunt ontspannen of geniet van een avond met uw familie en vrienden.

Zes redenen voor een EdenShelter om in te relaxen

1. Korte doorlooptijd

Ontvang uw EdenShelter binnen korte tijd dankzij onze geprefabriceerde modules.

2. Eenvoudige installatie

Afhankelijk van de ondergrond volstaat een goedkope en snelle schroeffundering.

3. Multifunctioneel

Gebruik uw EdenShelter om tot rust te komen of als de ideale ruimte voor uw tuinfeest.

4. Verbinding

Het glazen geveldeel creëert een gevoel van buiten zijn terwijl u binnen bent.

5. Sociale magneet

Uw EdenShelter is de ideale plek om samen te komen met vrienden of om vergaderingen te houden.

6. Geheim

Een geheime schuilplaats midden in uw tuin, perfect om te ontspannen na een drukke dag.

 

Meer weten? Download nu de brochure.

  • Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Uw droom naar werkelijkheid

We bouwen uw EdenShelters samen met u. Ontworpen en vervaardigd speciaal voor uw eigen specifieke behoeften en dromen. Ondanks dat de EdenShelters in onze werkplaats volledig prefab zijn afgewerkt, blijft het altijd mogelijk om uw indeling te wijzigen. Zelfs als uw EdenShelter al een aantal jaar staat is het mogelijk om modules toe te voegen of te wijzigen. Zo groeit uw EdenShelter mee met uw eigen leefsituatie. Uitbreidingen van nieuwe slaapkamers, ruimtes om te spelen en te ontspannen of commerciële ruimtes die aansluiten op uw bedrijfsgroei, het is allemaal mogelijk.

Wij zijn een team van architecten, ingenieurs en vakmensen. Ons gevarieerde team werkt samen om uw visies om te zetten in ontwerpfasen en uiteindelijk in de realiteit.

Laten we elkaar leren kennen.We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase. We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen. Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.