Nieuwsbrief hoveniers september 2017

Meld u aan voor de gratis kennistraining bij u op locatie!
Voor u als ondernemer en/of uw medewerkers!

Eden krijgt vanuit hoveniersbedrijven regelmatig vragen over de diverse mogelijkheden van buitenvloeren, tuinafscheidingen, tuinwanden en tuindecoratie. Vragen zijn zoal:

  • Welke unieke, ecologische en duurzame materialen en toepassingen zijn er eigenlijk?
  • Hoe maak ik onderscheidende tuinontwerpen met deze materialen?
  • Hoe verkoop ik de meerwaarde (inclusief de meerprijs) van deze tuinmaterialen?
  • Waar houd ik rekening mee in de calculatie en voorbereiding?
  • Waar houd ik rekening mee bij de montage en het onderhoud?

Herkent u zich in deze vragen? Meld u zich dan aan voor onze kennistrainingen!

Gratis inspiratie en informatie tijdens een training!

Voor uw vragen heeft Eden twee lesprogramma’s ontwikkeld:

1. Een training met informatie voor u als ondernemer. 
Ontdek de diverse mogelijkheden van ecologische en duurzame tuinmaterialen. De toepassingen zijn eindeloos, maar wat zijn de beperkingen? Hoe kunt u het toepassen in uw ontwerpen én hoe kunt u uw klant overtuigen om voor een duurzaam product te kiezen? Deze training houdt niet alleen rekening met het verkoopproces, ook wordt er ingegaan op calculatie en werkvoorbereiding.

2. Een training met informatie voor uw medewerkers.
Een veelvoud aan producten en toepassingen zorgt voor een veelvoud aan diverse montagetechnieken. Tijdens deze training praten we uw medewerkers bij over diverse principes als onderconstructie, afwatering, montage en onderhoud.

Deze trainingen worden kosteloos gegeven. U heeft zowel de mogelijkheid om de training bij u op locatie uit te laten voeren of op locatie van Eden (Opheusden). De trainingen kunnen zowel overdag als in de avond worden uitgevoerd.

De basis van deze trainingen is een PowerPoint-presentatie (die u na afloop ontvangt), waarin bovenstaande vragen worden beantwoordt. Vooraf wordt afgestemd aan welke informatie behoefte is. Zo is de training een maatwerkproject waarbij uw vragen beantwoord worden, om nog beter in te spelen op de ecologische en duurzame ontwikkelingen in de markt!