Nieuwsbrief hoveniers oktober 2017

Meld u aan voor de gratis kennistraining bij u op locatie!

Eden krijgt vanuit hoveniersbedrijven regelmatig vragen over de diverse mogelijkheden van buitenvloeren, tuinafscheidingen, tuinwanden en tuindecoratie. Voor uw vragen heeft Eden twee lesprogramma’s ontwikkeld. Omdat er problemen waren bij de aanmelding, krijgt u de mogelijkheid zich alsnog aan te melden.

1. Een training met informatie voor u als ondernemer. 
Ontdek de diverse mogelijkheden van ecologische en duurzame tuinmaterialen. De toepassingen zijn eindeloos, maar wat zijn de beperkingen? Hoe kunt u het toepassen in uw ontwerpen én hoe kunt u uw klant overtuigen om voor een duurzaam product te kiezen? Deze training houdt niet alleen rekening met het verkoopproces, ook wordt er ingegaan op calculatie en werkvoorbereiding.

2. Een training met informatie voor uw medewerkers.
Een veelvoud aan producten en toepassingen zorgt voor een veelvoud aan diverse montagetechnieken. Tijdens deze training praten we uw medewerkers bij over diverse principes als onderconstructie, afwatering, montage en onderhoud.

Deze trainingen worden kosteloos gegeven. U heeft zowel de mogelijkheid om de training bij u op locatie uit te laten voeren of op locatie van Eden (Opheusden). De trainingen kunnen zowel overdag als in de avond worden uitgevoerd.

Fraké Noir: duurzaam en stijlvol

Afrikaans Eikenhout; het synoniem voor Fraké Noir. Fraké Noir is hét voorbeeld dat laat zien dat tropisch hout ook ecologisch verantwoord is. Fraké Noir is hét tropisch FSC-hout van de toekomst.

Fraké Noir is een bijna perfecte houtsoort: het hout bevat weinig noesten en een harsaftekening of een boordergaatje komt vrijwel nooit voor. Fraké Noir heeft van nature een prachtig lijnenspel in het houtoppervlak. Deze fraaie tekening blijft ook na behandeling duidelijk zichtbaar. De behandeling van Fraké Noir geeft het hout een warme, notenhoutenachtige kleur. Bij vergrijzing van Fraké Noir, ontstaan er mooie kleurnuances tussen onderlinge planken.

Fraké Noir is exclusief verkrijgbaar bij Eden in diverse profielen voor buitenvloeren, tuinwanden en gevelbekleding.

Volop mogelijkheden met Fraké Noir

Fraké Noir heeft mooie robuuste, nostalgische en stijlvolle uitstraling en is daarom geschikt om zeer strakke, moderne projecten te realiseren, in de toepassing als:

  • Gevelbekleding, als open en gesloten gevelbekleding, voor bijvoorbeeld veranda’s, buitenverblijven en poolhouses.
  • Tuinwanden, om klassiek ogende tuinafscheidingen te creëren.
  • Buitenvloer, met of zonder profiel. De geprofileerde planken zijn uitgevoerd in het zogenaamde zeven-groefs profiel, terwijl de planken zonder profiel vierzijdig geschaafd zijn.
Fraké Noir vlonder