Nieuwsbrief hoveniers november 2017

Unieke uitstraling met Fraké Noir

Fraké is hét voorbeeld dat laat zien dat tropisch hout ook ecologisch verantwoord is. Fraké is hét tropisch FSC-hout van de toekomst. Fraké heeft een mooie robuuste, nostalgische en stijlvolle uitstraling. Fraké is daarom bij uitstek geschikt om zeer strakke, moderne projecten te realiseren.

Tijdens dit prachtige, onlangs uitgevoerde project, is gekozen voor Fraké met een speciale beitsbehandeling (aangebracht in de fabriek), waardoor het hout volledig beschermt is tegen vergrijzing. Hierdoor blijft zelfs de overstekking van de bekleding mooi op kleur. Het project bestond uit gesloten bekleding van twee deuren. Dankzij de afwerking van de hoeken en de speciale profilering, heeft de gevelbekleding de uitstraling van open gevelbekleding met smalle latten.

Fraké is uitermate geschikt voor tuinwanden en gevelbekleding van veranda’s, buitenverblijven en poolhouses.


Heeft u vragen over de mogelijkheden van ecologische en duurzame tuinmaterialen?

Eden krijgt vanuit hoveniersbedrijven regelmatig vragen over de diverse mogelijkheden van buitenvloeren, tuinafscheidingen, tuinwanden en tuindecoratie. Voor uw vragen heeft Eden twee lesprogramma’s ontwikkeld, kosteloos, zowel bij u op locatie of op locatie van Eden (Opheusden), waarbij de lesprogramma’s zowel overdag als in de avond worden gegeven.

1. Een training met informatie voor u als ondernemer. 
Ontdek de diverse mogelijkheden van ecologische en duurzame tuinmaterialen. De toepassingen zijn eindeloos, maar wat zijn de beperkingen? Hoe kunt u het toepassen in uw ontwerpen én hoe kunt u uw klant overtuigen om voor een duurzaam product te kiezen? Deze training houdt niet alleen rekening met het verkoopproces, ook wordt er ingegaan op calculatie en werkvoorbereiding.

2. Een training met informatie voor uw medewerkers.
Een veelvoud aan producten en toepassingen zorgt voor een veelvoud aan diverse montagetechnieken. Tijdens deze training praten we uw medewerkers bij over diverse principes als onderconstructie, afwatering, montage en onderhoud.

Project Fraké Noir


Eikenhout: voor de houtliefhebber

De hardheid en de kwaliteit van Eikenhout garanderen jarenlang plezier van de buitenvloer. Met een eikenhouten buitenvloer kiest u tegelijkertijd voor rustieke schoonheid èn de geruststellende zekerheid uitsluitend Europees hout te gebruiken. Eikenhout, dé aanbeveling voor de echte houtliefhebber!

Fraké Noir vlonder