Nieuwsbrief hoveniers maart 2018

Straightcurve uit voorraad leverbaar

Straightcurve: de prachtige, eenvoudige en functionele stalen tuin randbegrenzingen en verhoogde bakken. Volgende week komt de eerste voorraad binnen, vanaf dan zijn alle corten stalen randen uit voorraad leverbaar. Bestellen kan heel eenvoudig via onze website. De mooiste inspiratiefoto’s van Straightcurve vindt u op onze Facebook-pagina.


Montage buitenvloeren en tuinwanden: advies en ondersteuning

Eden krijgt vanuit hoveniersbedrijven regelmatig vragen over de diverse mogelijkheden van buitenvloeren, tuinafscheidingen, tuinwanden en tuindecoratie.

Vanwege onze kennis en ervaring biedt Eden ook graag montage aan voor wat betreft buitenvloeren en tuinwanden. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en gereedschappen voor het professioneel monteren van buitenvloeren en tuinwanden. Vaak hand in hand met het leveren van de benodigde materialen. Zo ontlasten en ondersteunen wij u tijdens het volledige traject van montage tot onderhoud.

Tenslotte heeft Eden voor uw montagevragen heeft twee lesprogramma’s ontwikkeld. Kosteloze trainingen, zowel bij u op locatie of op locatie van Eden (Opheusden), waarbij de lesprogramma’s zowel overdag als in de avond worden gegeven.


Nieuw: buitenvloeren en gevels van Robinia

Eden is trots op haar vernieuwde assortiment. Een van de nieuwe houtsoorten is Robinia, een van Europa’s meest milieuvriendelijke houtsoorten. Deze Hongaarse houtsoort groot snel en wordt ecologisch gekapt. De duurzaamheidsklasse van Robinia (II) staat garant voor tientallen jaren zorgeloos genieten. Robinia vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Robinia laat zien dat hout een echt puur natuur product is!

Het Robinia-assortiment van Eden bestaat uit fijnbezaagd en glad geschaafd Robinia in diverse kopmaten. Te gebruiken als buitenvloer, gevelbekleding of tuinafscheiding. Daarnaast zijn ook constructieve materialen als balken en palen op aanvraag leverbaar.

Robinia buitenvloer fijn bezaagd
Robinia gevelbekleding
Robinia buitenvloer glad geschaafd
Robinia gevelbekleding

Bekijk hier de buitenvloeren van Robinia en bekijk hier de gevelbekleding van Robinia.