Nieuwsbrief hoveniers februari 2018

Nieuw: de Eco-wood panelen van Panel+

Eden introduceert een nieuwe duurzame tuinafscheiding. Eco-wood panelen van Panel+. Duurzame schermen met een frame van gerecycled kunststof en een vlechting met een houtstructuur. De Eco-wood panelen van Panel+ zijn extreem resistent in diverse weersomstandigheden, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij (afwasbaar). De schermen zijn standaard 180×150 cm. (HxB), maar kunnen ook in andere afmetingen als maatwerk geleverd worden.


Nieuw: vloeren en gevels van Robinia

Robinia, een van Europa’s meest milieuvriendelijke houtsoorten. Deze Hongaarse houtsoort groot snel en wordt ecologisch gekapt. De duurzaamheidsklasse van Robinia (II) staat garant voor tientallen jaren zorgeloos genieten. Robinia vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Robinia laat zien dat hout een echt puur natuur product is!

Het robinia assortiment van Eden bestaat uit fijnbezaagd en glad geschaafd robinia in diverse kopmaten. Te gebruiken als buitenvloer, gevelbekleding of tuinafscheiding. Daarnaast zijn ook constructieve materialen als balken en palen op aanvraag leverbaar.

Robinia buitenvloer fijn bezaagd
Robinia gevelbekleding
Robinia buitenvloer glad geschaafd
Robinia gevelbekleding

Hoveniersprijslijst 2018

Download de Eden prijslijst van 2018 met daarin alle prijzen van het standaard assortiment.

  • Buitenvloeren
  • Straightcurve – Cortenstaal
  • Tuinwanden en gevelbekleding
  • Tuinafscheidingen

Heeft u een maatwerk vraag of een project met grotere hoeveelheden? Neem vrijblijvend contact op voor advies, bemonstering en prijsopgave.

Hoveniersprijslijst 2018