Nieuwsbrief hoveniers februari 2017

Eden

Bent u al klaar voor het nieuwe tuinseizoen? Wij willen u in ieder geval graag inspireren! Ook in 2017 wil Eden u zo goed mogelijk van dienst zijn. Middels onze ecologische en duurzame producten en onze nieuwe website, staan wij ook in 2017 voor u klaar. Met deze nieuwsbrief geven wij u een impressie van een aantal nieuwe producten en diensten.

Uitgelicht product

Kokoshout: ecologische innovatie voor vloer en wand. 
Kokoshout is afkomstig van de kokospalm, met een warme, exotische bruine kleur. Het is een uniek, 100% ecologisch materiaal met de eigenschappen en uitstraling van tropisch hardhout. Dankzij de hardheid, gaat het hout erg lang mee. Kokoshout wordt daarnaast preventief gekapt, om aan het  einde van de levensduur van de boom te voorkomen dat de boom omvalt. Hiermee wordt voorkomen dat bomen onnodig gekapt hoeven te worden.

Kokoshout is exclusief verkrijgbaar bij Eden in diverse profileringen, als terrasplanken en gevelbekleding voor bijvoorbeeld tuinwanden, buitenmeubilair en verhoogde borders en bakken. Daarnaast is kokoshout op aanvraag ook leverbaar voor maatwerkoplossingen.

Techniclic®

Tuinwanden met een eenvoudige montage en hoogwaardige afwerking.
Het ingenieuze Techniclic® systeem kan eenvoudig en snel geplaatst worden, waarbij er geen schroeven zichtbaar zijn na plaatsing. Sneller, eenvoudiger en goedkoper dan traditionele plaatsing van gevelbekleding, biedt dit systeem enorme voordelen. Bij Techniclic® kan gekozen worden uit verschillende duurzame en ecoloigsche houtsoorten. Bovendien kunnen plank- en voegbreedtes eenvoudig afgewisseld worden. Techniclic® is ook te gebruiken voor onder andere meubilair, verhoogde bakken en bekleding van veranda’s en poolhouses.

Techniclic® wordt gemonteerd met een clipsysteem met de volgende onderdelen: de basis (welke op de onderconstructie gemonteerd wordt), clips, afstandshouders (optioneel, voor een bredere voeg) en de geprofileerde planken.

De planken zijn leverbaar in breedtes van 60, 100 of 140 millimeter en in diverse lengtes.

Webshop 

Eenvoudig bestellen en calculeren met de online winkel! 
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. En het resultaat is er! Een volledige online winkel, waar u als professional alle nodige informatie kunt vinden, zoals inkoopprijzen, montagehandleidingen, sfeerbeelden en producten kunt bestellen. Hebt u interesse in een eigen profiel op onze website? Reageer op deze e-mail en we sturen u een gebruikersnaam met een wachtwoord.