Nieuwsbrief hoveniers december 2017

Straightcurve Corten producten

Straightcurve specialiseert zich in stalen tuin randbegrenzingen en verhoogde bakken. Onze producten zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal of weerbestendig corten staal. Ons doel is om het installatieproces van randbegrenzingen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. In de tuin werken is vaak fysiek zwaar werk. Daarnaast is staal doorgaans een veeleisend materiaal vanwege gewicht en stijfheid. Onze ontwerpen richten zich op het eenvoudiger en plezieriger maken van doorgaans lastige tuinprojecten.

Deze mailing geeft een overzicht van de verschillende producten die binnenkort verkrijgbaar zijn in Nederland.

Verhoogde rand

Kantopsluitingen

De kantopsluitingen van Straightcurve zijn door het sterke Corten staal uitermate geschikt om bestrating, gazon, halfbestrating of asfalt op te sluiten. De ingekeepte bovenkant zorgt voor verhoogde stabiliteit en zorgt er tegelijkertijd voor dat bij montage het staal eenvoudig te buigen is. De randen zijn verkrijbaar in hoogtes van 75 millimeter tot 560 millimeter en geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals:

  • Kantopsluitingen;
  • Verhoogde borders;
  • Plant- en boombakken;
  • Traptredes.

Verhoogde rand


Eenvoudig, snel en duurzaam

Straightcurve! Het complete assortiment in Corten staal producten om eenvoudig overzicht en scheiding aan te brengen in de verschillende onderdelen van een tuin. Met eenvoudige kantopsluitingen, verhoogde randen en modulaire plantenbakken van Corten staal brengt u de kwaliteit van een tuin naar een nog hoger niveau. Het assortiment van Eden kent de volgende voordelen:
  • De omgezette rand zorgt voor optimale stevigheid en een gladde afwerking;
  • Straightcurve is eenvoudig te buigen en te vormen;
  • Alle gaten zijn voorgeboord, bevestigingsplaten voorgemonteerd;
  • Scherpe all-in prijs met randen en alle bevestigingsmaterialen;
  • Compleet assortiment: randen en bakken van 75 mm. tot 560 mm. hoogte.

Groene Vakbeurs Hardenberg

Ecologische en duurzame nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie opdoen? Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot groene verandering en daarmee tot verbetering van uw hoveniersbedrijf. Bezoek Eden daarom op de Groene Vakbeurs van negen tot elf januari in Hardenberg.


Bouwen aan een groene toekomst in 2018

Een groen jaar ligt achter ons. In 2017 is ons assortiment nog ecologischer en duurzamer geworden. Met unieke milieuvriendelijke houtsoorten als Accoya, Kebony, Techniclic®  en houtcomposiet van Fiberon®. Met dank aan u is Eden gegroeid en kunnen wij meer en meer bijdragen aan de toekomst van onze aarde.

In 2018 hopen wij u te verwelkomen op onze vernieuwde website met een verbeterde webshop, om u nog eenvoudiger van dienst te kunnen zijn.

Wij van Eden wensen u een groen en duurzaam 2018. Ook in 2018 werken wij aan onze missie: waarde hechten aan het behoud en de verbetering van ons gezonde leefklimaat.

Jan en Niels