Nieuwsbrief hoveniers augustus 2017

Onderscheidend door duurzaamheid

Straightcurve! Het complete assortiment in Corten staal producten om eenvoudig overzicht en scheiding aan te brengen in de verschillende onderdelen van een tuin. Met eenvoudige kantopsluitingen, verhoogde randen en modulaire plantenbakken van Corten staal brengt u de kwaliteit van een tuin naar een nog hoger niveau. Het assortiment van Eden kent voor u en uw klant de volgende voordelen:
  • De omgezette rand zorgt voor optimale stevigheid.
  • Straightcurve is eenvoudig te buigen en te vormen.
  • De verbindingsstukken zijn voorgemonteerd, waardoor laswerk niet meer nodig is.
  • Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Kantopsluitingen

De kantopsluitingen van Straightcurve zijn door het sterke Corten staal uitermate geschikt om bestrating, gazon, halfbestrating of asfalt op te sluiten. De ingekeepte bovenkant zorgt voor verhoogde stabiliteit en zorgt er tegelijkertijd voor dat bij montage het staal eenvoudig te buigen is.

Straightcurve kantopsluiting

Verhoogde randen

Met verhoogde randen maakt u een tuin op een eenvoudige en subtiele manier exclusiever. De randen van Straightcurve zijn dankzij haar flexibiliteit en buigzaamheid geschikt om elk gedeelte van de tuin te verhogen.

De verhoogde randen van Straightcurve zijn verkrijgbaar in hoogtes van 75 millimeter tot maar liefst 560 millimeter, en zijn zowel geschikt voor rechte als gebogen lijnen.

Modulaire plantenbakken

Met slechts drie componenten zijn een groot aantal afmetingen bloem- en plantbakken te realiseren. Eenvoudig te monteren en een unieke uitstraling door het lijnenspel van de componenten. U beslist de vorm, de grootte en de hoogte van de plantenbak.

Straightcurve modulaire plantenbak