Nieuwsbrief hoveniers april 2018

Wat kost een buitenvloer voor uw klant?

‘De tuin is het verlengstuk van uw woning. Zoals u uw woning inricht in een bepaalde sfeer, probeert u dat ook in uw tuin te doen. Bij de uiteindelijke keuze van de materialen, is de uitstraling daarvan dus erg belangrijk. Het terras is de overgang van het huis naar de tuin. Een terras is als het ware een buitenkamer van een woning. Kies daarom een duurzaam terras dat jaren meegaat.”

Elk tuin is uniek. Zo is de keuze van uw terras een specifiek ontwerp, met een speciale oplossing. Door het combineren van materialen en het toepassen van allerlei bewerkingstechnieken komen de meest bijzondere creaties tot leven.


Wat kost een buitenvloer voor uw klant?

Dankzij haar specialisatie in maatwerkprojecten, maakt het voor Eden lastig om een prijsoverzicht per vierkante meter te maken. Elk maatwerkproject kent namelijk haar eigen specifieke prijs per vierkante meter. Wanneer u een terras wilt aanleggen, heeft u hier waarschijnlijk al beelden bij. Vooraf adviseren wij u altijd om voor uzelf, samen met uw klant, het eindresultaat inzichtelijk te hebben. In een eerste gesprek zetten wij deze ideeën samen met u op papier. Zo kijken we samen eerst wat uw wensen en zijn. Pas daarna bekijken we welke houtsoort bij de wensen van uw klant aansluit. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden binnen uw budget. Aan de hand hiervan wordt een eerste schets of tekening van uw terras gemaakt.

Om u toch een indicatie van de prijzen te kunnen geven vindt u op deze pagina:

  • Een korte beschrijving van de ecologische en duurzame buitenvloeren van Eden.
  • Een indicatieprijs per vierkante meter voor particulieren van de verschillende soorten buitenvloeren.


Uitgelicht product: natuurlijke tuinafscheiding van hazelaarschermen

Vroeger werd de tuin meestal afgescheiden met behulp van een coniferenhaag. Veel gebruikte tuinafscheidingen zijn ook betonnen schuttingen met een houten schuttingdeur.

Volledig ecologisch en duurzaam is een tuinafscheiding gemaakt van takken. Denk hierbij aan rietmatten, wilgenmatten of bamboematten. Deze tuinafscheidingen gaan gemiddeld vijf jaar mee.

Ter vergelijking hieraan biedt Eden hazelaarschermen aan. Hazelaarschermen hebben het voordeel dat deze ongeveer tien jaar meegaan. Daarnaast geven hazelaarschermen uw tuin een exclusieve uitstraling.

Het nadeel van een tuinafscheiding die gemaakt is van natuurlijke takken, is dat deze tuinafscheiding nooit volledig dicht is. Dit kunt u echter eenvoudig oplossen door planten tegen de tuinafscheiding te laten groeien. Met deze combinatie heeft uw klant het hele jaar door een groene tuinafscheiding!

De hazelaarschermen zijn bij Eden beschikbaar in twee maten: 180 x 150 centimeter en 180 x 180 centimeter.

Hazelaarscherm
Hazelaarscherm
Meer weten? Lees hier meer over de hazelaarschermen!