Nieuwsbrief hoveniers april 2017

Klaar voor het tuinseizoen 2017

Het tuinseizoen van 2017 is even op weg. Hoe onderscheidt u zich dit jaar van uw concurrenten? Is uw assortiment al ecologischer, duurzamer en beter afgestemd op de wensen van uw klanten? Zowel bij een positief of een negatief antwoord op deze vraag, kan Eden u hierin ondersteunen. Middels onze ecologische en duurzame tuinmaterialen, kunnen wij uw onderscheidend vermogen vergroten, voor elk van uw klanten! In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag hoe wij onze tuinmaterialen toepassen in maatwerkprojecten.

Maatwerkproject buitenvloer

Een prachtig voorbeeld van een maatwerkproject is de levering van een thermo-essen buitenvloer voor Kroeze Hoveniers uit Beesd. De architect had een buitenvloer ingetekend, samen met traptredes van hetzelfde hout. Hiervoor moesten smalle latten gebruikt worden. Daarom werden de standaardplanken van 130 millimeter breed, verzaagd naar de juiste breedtes en voorzien van de juiste clipgroeven en facetten. Ook werden de planken in de juiste lengtes verpakt, zodat op locatie de buitenvloer eenvoudig geplaatst kon worden. Zo werkt u met Eden sneller en goedkoper, met onderscheidende ecologische materialen.

Maatwerkproject kokoshout horecaterras

Kunt u een buitenterras met een exclusieve en moderne uitstraling plaatsen? Met die vraag kwam een Italiaans restaurant naar Eden toe. Kokoshout kreeg uiteindelijk de voorkeur, maar pas na uitgebreide bemonstering met verschillende materialen. Het project vereiste een nieuwe onderconstructie, waardoor de zwaarste en beste kwaliteit kokoshout gebruikt kon worden. Dit maakt kokoshout uitermate geschikt voor de intensief gebruik. De planken zijn met Cobra24 clips gemonteerd.  Zo zijn er geen schroeven zichtbaar! Om het terras een extra exclusieve uitstraling te geven, is het kokoshout gepolijst en geolied. Zo blijft de unieke, exotische kleur en de naaldstructuur behouden.

Freiluftküche, absoluut exclusief en uniek

Wat biedt u een veeleisende klant die een exclusieve en unieke tuin wil hebben? Eden adviseert u dan de luxe buitenkeukens van Freiluftküche. Omdat de buitenkeuken modulair op te bouwen is, kan de buitenkeuken op maat gemaakt worden. Vanuit de basismogelijkheden grill, vuur, licht of water, wordt de buitenkeuken uniek gebouwd, naar de wensen van uw klant. Door het hoogwaardige materiaalgebruik is de buitenkeuken onverwoestbaar.

Hazelaarschermen: op en top natuur

De stevig gevlochten hazelaarschermen worden gemaakt van de takken van de Europese hazelaar. Het intensieve en ambachtelijke productieproces resulteert in een milieuvriendelijke en ecologische tuinafscheiding. Dankzij het stevig gevlochten kader, hebben de tuinafscheidingen een levensduur tot wel 10 jaar, wat aanzienlijk langer is dan de levensduur van bijvoorbeeld riet- of wilgenmatten. Vanwege deze prachtige eigenschappen, heeft Eden de schermen het hele seizoen op voorraad, vanaf de actieprijs van €46,20 (exclusief btw). Een standaard hazelaarscherm of op maat gemaakt? De mogelijkheden zijn er bij Eden.