Nieuwsbrief architecten maart 2018

Wat kost gevelbekleding voor uw klant?

Als architect weet u hoe ingewikkeld het is om te bepalen wat de bekleding van een gevel voor uw klant ongeveer kost. Immers, elke tekening die u maakt is een speciaal en uniek. Ondanks deze gegevens, hebben wij als Eden dankzij onze ervaring een schatting gemaakt van de verschillende soorten gevelbekleding, exclusief montage.

Op onze unieke pagina vindt u van al onze ecologische en duurzame gevelbekleding een prijs per vierkante meter voor uw klanten. Tegelijkertijd kunt u uw klanten de exclusieve uitstraling laten zien van ecologische en duurzame gevelbekleding aan de hand van inspiratie- en projectfoto’s.


Nieuw: inspiratie door Japan

Zwarthout. Unieke houtproducten geïnspireerd door Japanse tradities. Met behulp van speciale brandtechnieken, krijgt hout een unieke koollaag. Tegelijkertijd blijft de textuur en uitstraling van de bewerkte houtsoorten zichtbaar. Wel hebben alle houtsoorten hun eigen unieke structuur en toepassingen.

De zwarte buitenkant van een woning met Zwarthout trotseert weer en wind. Als een merel die in de zon zijn vleugels spreidt om te drogen zo is een woning met Zwarthout. Het zwart gebrande hout van Zwarthout wordt naast de toepassing als ecologische, duurzame en esthetische gevelbekleding gebruikt in moderne interieurs en voor bijzondere meubels.

Zwarthout gevelbekleding
Zwarthout gevelbekleding
Zwarthout gevelbekleding

Nieuw: gevelbekleding van Robinia

Eden is trots op haar vernieuwde assortiment. Een van de nieuwe houtsoorten is Robinia, een van Europa’s meest milieuvriendelijke houtsoorten. Deze Hongaarse houtsoort groot snel en wordt ecologisch gekapt. De duurzaamheidsklasse van Robinia (I/II) staat garant voor tientallen jaren zorgeloos genieten. Robinia vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Robinia laat zien dat hout een echt puur natuur product is!

Kies uit Robinia fijnbezaagd of gladgeschaafd in diverse kopmaten. Geschikt voor bekleding van (schuur)woningen, veranda’s, buitenverblijven, tuinwanden en nog veel meer!

Robinia gevelbekleding
Robinia gevelbekleding
Robinia gevelbekleding