Nieuwsbrief architecten februari 2018

Prijsindicaties gevelbekleding

Elk gebouw is uniek. Zo is de bekleding van uw gevel een specifiek ontwerp, met een speciale oplossing. Door het combineren van materialen en het toepassen van allerlei bewerkingstechnieken komen de meest bijzondere creaties tot leven.

Dankzij haar specialisatie in maatwerkprojecten, maakt het voor Eden lastig om een prijsoverzicht per vierkante meter te maken. Elk maatwerkproject kent namelijk haar eigen specifieke prijs per vierkante meter. De prijs is bijvoorbeeld afhankelijk van het gevelsysteem, de vorm en het formaat van de gevel en bijvoorbeeld de gewenste coating. Daarnaast moet u rekening houden met de kosten voor het plaatsen van de gevelbekleding.

Om u toch een indicatie van de prijzen te kunnen geven vindt u op deze pagina:

  • Een korte beschrijving van de ecologische en duurzame gevelbekleding van Eden.
  • Een indicatieprijs per vierkante meter voor particulieren van de verschillende soorten gevelbekleding.

Nieuw: gevelbekleding van Robinia

Robinia, een van Europa’s meest milieuvriendelijke houtsoorten. Deze Hongaarse houtsoort groeit snel en wordt ecologisch gekapt. De duurzaamheidsklasse van Robinia (I/II) staat garant voor tientallen jaren zorgeloos genieten. Robinia vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Robinia laat zien dat hout een echt puur natuur product is!

Eden biedt Robinia aan in zowel fijnbezaagd als gladgeschaafd in diverse kopmaten. Geschikt voor bekleding van (schuur)woningen, veranda’s, buitenverblijven, tuinwanden en nog veel meer!

Robinia gevelbekleding

Robinia gevelbekleding
Robinia gevelbekleding