Nieuwsbrief architecten augustus 2017

De toekomst groen tegemoet zien!

Kijkt u eens om zich heen! Hoeveel groen is er te vinden in uw werkomgeving?

Groen wordt steeds belangrijker in de hedendaagse architectuur. Groen laat een gebouw namelijk op een natuurlijke wijze opgaan in haar omgeving. Planten kunnen een grauwe, betonnen muur of dak veranderen in een architectonisch gebouw. Dé oplossing om steden een natuurlijke en groene omgeving te geven! Zo zien wij als Eden de toekomst met onze groene gevel in ieder geval groen tegemoet! Want groen draagt bij aan:

  • De zuivering van fijnstof;
  • Een verhoging van arbeidsproductiviteit;
  • De esthetische meerwaarde van een gebouw;
  • De mogelijkheden voor subsidie.
In onderstaande video ziet u een mooi voorbeeld van de inpassing van groen in een duurzaam ontwerp.

Voor u als architect.

Het toepassen van levend groen in uw ontwerpen voor het design van interieur en exterieur vraagt om specifieke basiskennis. Wij brengen u graag op de hoogte van deze kennis middels een adviesgesprek op locatie, aan de hand van bestekteksten, tekeningen en technische informatie. Zo kunt u met een gerust hart uw klanten verrassen met een ‘greenminded’ ontwerp.

Uniek levend groen!

Strak, modern, maar bovenal levend en groen. Dat zijn dé kenmerken wanneer u een gevel of muur bekleedt met onze groene gevelbekleding. Het geeft een woning of bedrijfspand een totaal vernieuwde uitstraling. En dankzij de vele variaties van bloemen, creëert u een unieke gevel voor uw klant.
LivePanel - outdoor groene gevelLivePanel - outdoor groene wand
LivePicture - hét levende schilderijLivePanel - indoor groene gevel