Maatwerk & Specials

Antwoord op elke vraag

Elke tuin of elk gebouw is uniek. Zo kan het zijn dat uw tuin of huis om een specifiek ontwerp vraagt, met een speciale oplossing. Door het combineren van materialen en het toepassen van allerlei bewerkingstechnieken komen de meest bijzondere creaties tot leven.

Dankzij haar ervaring is Eden specialist als het gaat om maatwerk met behulp van ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen. Dit dankzij de combinatie van kennis en kunde, maar ook de beschikking tot diverse duurzame materialen. Zo is het mogelijk om aan uw specifieke vraag te voldoen!

Met behulp van onderstaande foto’s geven wij u een impressie van de mogelijkheden. Zoals u kunt zien, lopen de eindproducten erg uiteen. Van op maat gemaakte schuifwand tot gevelbekleding en van een gevlochten patio tot een verrijdbare tuinafscheiding.

Daarnaast willen wij u met onze inspireren om met behulp van onze ecologische en duurzame materialen uw droomtuim of -huis te realiseren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Wij denken graag met u mee met uw specifieke wens.

Onze werkwijze

Eden wil u helpen in de keuze voor duurzame en ecologische tuin- en bouwmaterialen. Dankzij een breed assortiment, kan aan elke specifieke klantvraag voldaan worden. Dankzij de hoge duurzaamheidsklasse gaan de meeste van onze producten 15 tot 25 jaar mee. Zo kiest u met Eden voor producten met een prachtige uitstraling, die lang meegaan, maar waarbij u vooral denkt aan de toekomstige generaties.

Wij als Eden zijn meer dan een leverancier. We denken mee in het gehele proces. Dit betekent dat het mogelijk is dat per project een technische uitwerking wordt gemaakt. Deze uitwerking bevat onder andere een ontwerp, een montagebeschrijving en een overzicht van alle benodigde materialen. Zo gaan we voor het beste resultaat.

We ondersteunen u en uw klant in ontwerp, engineering, montage en onderhoud. In de onderstaande infographic ziet u hoe.

Inspiratie

De afgelopen jaren hebben wij als Eden mooie projecten gerealiseerd met onze duurzame en ecologische alternatieven. Graag willen wij u inspireren door u inzicht te geven in uitgevoerde projecten, zodat u uw projecter nog sfeervoller kunt maken. Wilt u meer weten over de projecten of heeft u vragen hoe onze wij onze projecten toe kunnen passen in uw projecten? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat wij u kunnen helpen uw ideeën te verwezenlijken.