Kunststof gevelbekleding van Castellation en WEO

Gevelbekleding geeft een prachtige uitstraling aan uw woning. Er zijn verschillende soorten gevelbekleding waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld hout, kunststof of composiet. Wilt u alle voordelen van deze drie soorten gevelbekleding, zonder de nadelen? Dat kan met de twee nieuwe soorten kunststof gevelbekleding in ons assortiment: WEO en Castellation. Kunststof gevelbekleding heeft niet alleen een esthetische functie. Het is ook duurzaam, ecologisch en heeft een hoge isolatiewaarde. Wij leggen het in deze blog aan u uit.

 

Het Castellation gevelbekledingssysteem

De Castellation planken zorgen ervoor dat er luchtcirculatie tussen de bekleding en uw woning is. Dit is belangrijk, want op deze manier blijft de binnenkant droog en wordt water van buitenaf geïsoleerd. Hierdoor gaat het niet rotten en blijft het vrij van schimmelaantasting. Bovendien heeft het systeem speciale eind- en buitenhoekprofielen om alle hoeken van uw woning netjes af te sluiten.

 

De voordelen van WEO kunststof gevelbekleding

De WEO-gevelbekleding van houtcomposiet is ontwikkeld volgens de nieuwste extrusietechnologieën en combineert duurzaamheid met de warme uitstraling van hout. Hier zitten veel voordelen aan. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Onderhoudsarm: deze gevelbekleding heeft een hoge vlek- en UV-bestendigheid waardoor het bijna geen onderhoud nodig heeft. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken wanneer dat nodig is.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: de WEO kunststof gevelbekleding is voor 95% gemaakt van gerecyclede materialen en is 100% recyclebaar.
  • WEO-gevelbekleding is kleurvast. U krijgt daarom 20 jaar kleurgarantie.
  • Kunststof gevelbekleding heeft in vergelijking met hout minder last van werking.
  • De planken zijn zowel verticaal als horizontaal te bevestigen. Zo past de gevelbekleding altijd bij de uitstraling van uw woning.
  • Trapeziumvormig profiel: deze vorm zorgt onder andere voor een goede afwatering van regenwater. Ook zijn de planken hierdoor licht en eenvoudig en snel te monteren.
  • Houtlook: de WEO kunststof gevelbekleding heeft een imitatie houtnerf. Hierdoor is het bijna niet van echt hout te onderscheiden.

 

 Wilt u ook duurzame kunststof gevelbekleding waar u lang van kunt genieten? Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

Duurzaam en ecologisch

Eerlijk en puur

Krachtige kwaliteit

Betrouwbaar en transparant