Tuinkantoor: een werkplek aan huis

Tuinkantoor: een werkplek aan huis

Waarschijnlijk heeft u in het afgelopen anderhalf jaar veel thuis moeten werken. Misschien is dat wel heel goed bevallen en wilt u ook na corona grotendeels thuis blijven werken. Of wellicht vond u het verschrikkelijk en kunt u niet wachten om weer naar kantoor te mogen. In beide gevallen is een kantoor in de tuin een gulden middenweg. Met een tuinkantoor staat u nooit meer met uw auto in de file en kunt u  toch in alle rust aan het werk. Lees meer over een kantoor in de tuin in deze blog.

 

Voordelen van uw eigen kantoor in de tuin

U start uw dag met een wandeling door uw tuin, loopt uw tuinkantoor binnen en gaat direct aan de slag! Dit is een groot voordeel van een tuinkantoor, maar er zijn er meer:

  • Goed geïsoleerd zodat u geheel afgesloten van de rest van de woning kunt werken.
  • Verhoogde productiviteit: efficiënter werken door de stilte van uw eigen kantoor in de tuin. U zult minder prikkels ervaren en uzelf compleet op uw werk kunnen focussen.
  • Tijdwinst doordat u niet meer in de file naar en van uw werk staat of door vertragingen in het openbaar vervoer.
  • Fiscale voordelen: een tuinkantoor met toilet is fiscaal aftrekbaar.
  • Betere werk/privé balans: heeft u de neiging om thuis langer door te werken? Met een tuinkantoor kunt u de deur achter u dichttrekken en direct gaan genieten van uw vrije tijd.
  • Stimuleert creativiteit: werken tussen het groen en natuurlijk zonlicht zorgen voor een creatieve mindset.

 

EdenShelter als tuinkantoor

Onze EdenShelters zijn ideaal om als kantoor in de tuin te plaatsen. Het zijn prefab, volledig afgewerkte, modulaire units. Wij kunnen ze eenvoudig en snel in uw tuin plaatsen. Ze passen zich aan uw tuin aan. Er zijn zoveel mogelijkheden! U werkt in een verfijnde ruimte met minimalistische architectuur en een puur interieur. In de shelters maken we gebruik van veel glas en kwalitatief duurzame materialen. Op die manier kunt u optimale mentale rust ervaren door veel natuurlijk licht en weinig afleiding.

 

Ziet u het al helemaal voor u, een kantoor in de tuin? Neem contact met ons op voor meer informatie over een tuinkantoor!