New way of living

      change the way you live life closer to nature

EdenShelter als tuinkantoor

Een plek om uw focus te vergroten, uw productiviteit te verbeteren en uw creativiteit te stimuleren. Met een EdenShelter als tuinkantoor, werkt u in een verfijnde ruimte met minimalistische architectuur en een puur interieur. Stel u een lege ruimte voor, waar geen details u kunnen vertroebelen. De mentale rust stelt u in staat om al uw aandacht te richten op het werk dat moet worden gedaan. De combinatie van prachtige architectuur, natuurlijk licht en duurzame elementen dragen bij aan een productieve en creatieve werkruimte. Haal het beste uit uzelf.

Waarom EdenShelters

In de snelle wereld van vandaag is de samenleving in een continue lus van druk en deadlines terechtgekomen die stress en burnouts forceert. Mensen volgen hun eigen zintuigen niet en worden slaven van kunstmatig ingestelde tijden en technologie. Dit is waarom we de verbinding met onze biologische wortels verliezen. We hebben een manier gevonden om aan dit stressvolle leven te ontsnappen en terug te keren naar de wortels. Wij geloven dat door de natuur terug in je leven te integreren, u de pauze zult vinden die u nodig hebt. Dat is hoe EdenShelters werd geboren. Het geeft u een uitweg en een schuilplaats om u te beschermen. Onze waardering voor low-tech architectuur heeft een huis gecreëerd waar iedereen van kan genieten. In het begin was het een schuilplaats, een cocon zonder tv, een stille plek om uzelf terug te vinden en de natuur te waarderen. Daarna beseften we dat onze huizen meer georiënteerd moeten zijn op onze biologische ritmes. Onze ontwerpen zijn eenvoudig aanpasbaar aan de verschillende fasen in uw leven en transformeren met zijden die openklappen. Onze EdenShelters passen zich aan aan het landschap en worden een verlengstuk van de natuur. Daarom is een EdenShelter als tuinkantoor ook uitermate geschikt.

EdenShelters zijn prefab, volledig afgewerkte, modulaire units. Bij een meer, diep in een bos, aan de rand van een veld, een steile bergheuvel of uw stadsdak! Laat uw droom uitkomen, op één dag geïnstalleerd, geen extra werk op locatie.

De EdenShelters zijn uit één stuk opgebouwd, wat de ongelooflijke mobiliteit geeft om je droomlocatie te bereiken. Modulariteit zorgt ervoor dat u na verloop van tijd uw ark kunt laten groeien naar uw behoeften. De units worden gemaakt door vakmensen in onze eigen fabriek.

In onze hoogwaardige timmerfabriek hebben we de ideale omstandigheden voor een perfect afwerkingsniveau, maar toch een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden en bouwbeperkingen op uw locatie zijn niet meer van toepassing. Op deze manier kunnen wij uw ideale EdenShelters op tijd, binnen budget en met de meest hoogwaardige afwerking bij u afleveren.

Zes redenen voor een EdenShelter als kantoor in uw tuin

1. Focus

Geniet van het minimalistische ontwerp. Hoe minder prikkels in de EdenShelter, hoe meer u uzelf zult concentreren.

2. Flexibiliteit

Creëren en aanpassen. De EdenShelters zijn eenvoudig aan te passen naar uw ideale werkplek.

3. Aanpassings vermogen

Uw gebouw kan net zo snel groeien als uw bedrijf door gewoon nieuwe modules toe te voegen.

4. Mobiliteit

Uw EdenShelter kan eenvoudig en snel van de ene naar de andere locatie verplaatst worden.

5. Duurzaamheid

Hoogwaardige materialen met vuur-, water- en schadeweerstand zorgen voor een lange levensduur.

6. Stilte

Onze thermisch en akoestisch geïsoleerde EdenShelters zorgen voor uw rust en stilte.