Ecologische en duurzame gevelbekleding met behulp van het Techniclic®-systeem

Ecologische en duurzame gevelbekleding

Bent u al geïnspireerd door duurzame en ecologische gevelbekleding? Ziet u kansen om met natuurlijke producten te werken voor het behoud en de verbetering van de natuur? Met ecologische en duurzame gevelbekleding kunt u hier een bijdrage aan leveren. Een betere toekomst begint immers bij onszelf. Daarom werken wij met ecologische en duurzame materialen. Graag willen wij u inspireren over de mogelijkheden van het unieke en exclusieve Techniclic®-systeem voor gevelbekleding.

Techniclic®

Techniclic® is dé innovatie als het gaat om montage van gevelbekleding. Met het ingenieuze clipsysteem kan gevelbekleding eenvoudig en snel gemonteerd worden, zowel horizontaal als verticaal. Deze tijdsbesparing heeft een groot financieel voordeel ten opzichte van andere systemen. Door het unieke (en gepatenteerde) systeem zijn er geen schroeven zichtbaar en kunnen planken eenvoudig gewisseld worden. Dankzij het gebruik van diverse plank- en voegbreedtes zijn er vele prachtige maatwerkoplossingen mogelijk

Plus- en minpunten Techniclic® gevelbekleding
+ Techniclic® maakt uitsluitend gebruik van ecologische houtsoorten, waardoor u rekening houdt met de toekomst van onze leefwereld.
+ Met het Techniclic®-systeem kan gevelbekleding sneller en eenvoudiger geplaatst worden, wat financieel voordelig is.
+ Planken kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden. Dit maakt uw gevelbekleding uniek en exclusief.
+ Middels het unieke clipsysteem, zijn schroeven niet meer zichtbaar, waardoor uw gevelbekleding nog exclusiever eruit ziet.
– Techniclic is uitsluitend leverbaar als open gevelsysteem.

Eden is specialist in de volgende productcategorieën:

CONTACT

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@edenbv.nl

BEZOEK ONZE SHOWTUIN!

  • Wilt u onze producten in het echt ervaren? Maak dan middels onderstaand formulier een afspraak om onze showtuin te bezoeken!