Ecologische en duurzame composiet vloeren

Ecologische en duurzame composiet vloeren

Wilt u wel de exclusieve uitstraling van een houten terras behouden, maar wilt u weinig onderhoud aan uw terras? Dan is een terras van Fiberon® composiet dé oplossing. Fiberon® composiet is een terras met dezelfde kleur en nerfstructuur als (tropisch) hout, maar zal bijvoorbeeld niet krassen of vergrijzen.

Fiberon® composiet is materiaal voor uw terras dat voor de helft bestaat uit hout en voor de helft bestaat uit kunststof. Het unieke van Fiberon® composiet is dat de kunststof volledig gemaakt is van gerecyclede materialen. Maar ook na gebruik, zijn de Fiberon® composietplanken volledig recyclebaar.

Fiberon® composiet kenmerkt zich daarnaast als stroef, zelfs onder slechte (natte) weersomstandigheden. Noesten zijn niet te bekennen en beitsen, lakken en oliën is overbodig. Daarnaast zijn de Fiberon® composietterrassen ongevoelig voor kleurverandering, omdat de planken UV-bestendig zijn.

Dankzij de unieke samenstelling van Fiberon® composiet vlonderplanken bent u in tegenstelling tot hout, verzekerd dat uw terras niet splintert, vervormt of scheurt. En net als hout, is Fiberon® composiet eenvoudig op maat te bewerken, zodat u verzekerd bent van een terras dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Denk hier bijvoorbeeld aan de rand van het terras dat langs een vijver ligt. Maar ook is het mogelijk de bevestiging Fiberon® composietterrasplanken uit het zicht (aan de onderkant van de planken) met behulp van Cobraclips te plaatsen.

Bij Eden kiest u een Fiberon® composietterras uit een groot aantal kleuren en designs.

CONTACT

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@edenbv.nl

BEZOEK ONZE SHOWTUIN!

  • Wilt u onze producten in het echt ervaren? Maak dan middels onderstaand formulier een afspraak om onze showtuin te bezoeken!