Camping inrichten

Een duurzame camping inrichten is heel simpel met de EdenShelter. Onze EdenShelter is een prefab, volledig afgewerkte, modulaire unit. Makkelijk op uw gewenste locatie te plaatsen! Laat uw droom uitkomen, op één dag geïnstalleerd, geen extra werk op locatie.

De duurzame vakantiewoning van EdenShelters is uit één stuk opgebouwd, wat de ongelooflijke mobiliteit geeft om bijna iedere locatie te bereiken. Modulariteit zorgt ervoor dat u na verloop van tijd uw duurzame vakantiewoning kunt laten groeien naar uw behoeften. Nu is uw camping inrichten nog nooit zo makkelijk geweest! De units worden gemaakt door vakmensen in onze eigen fabriek.

Timmerfabriek

In onze hoogwaardige timmerfabriek hebben we de ideale omstandigheden voor een perfect afwerkingsniveau, maar toch een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden en bouwbeperkingen op uw locatie zijn niet meer van toepassing. Op deze manier kunnen wij uw ideale duurzame vakantiewoning bouwen. Op tijd, binnen budget en met de meest hoogwaardige afwerking kunnen wij de EdenShelter bij u afleveren. Eden BV kijkt graag naar uw wensen en behoeften om zo een uitgerekt plan te maken. Uw camping inrichten wordt voorbereid doormiddel van 3D en 2D ontwerpen!

Demowoning

Op vakantiepark de Klepperstee in Ouddorp staat onze demowoning!

EdenShelters om in te relaxen

Laad u op in uw eigen natuurlijke stek, een stap verwijderd van uw huis. We hebben geen tijd om elke dag te ontsnappen naar een stille plek, maar we moeten de druk van het stadsleven uitschakelen. Door een paviljoen in uw tuin te plaatsen, kunnen wij uw persoonlijke beschermde veilige haven, uw eigen privéoase, uw eigen wereld binnen handbereik creëren. Creëer een ruimte speciaal voor u, waar u alleen kunt ontspannen of geniet van een avond met uw familie en vrienden.

Zes redenen voor een EdenShelter om in te relaxen

1. Korte doorlooptijd

Ontvang uw EdenShelter binnen korte tijd dankzij onze geprefabriceerde modules.

2. Eenvoudige installatie

Afhankelijk van de ondergrond volstaat een goedkope en snelle schroeffundering.

3. Multifunctioneel

Gebruik uw EdenShelter om tot rust te komen of als de ideale ruimte voor uw tuinfeest.

4. Verbinding

Het glazen geveldeel creëert een gevoel van buiten zijn terwijl u binnen bent.

5. Sociale magneet

Uw EdenShelter is de ideale plek om samen te komen met vrienden of om vergaderingen te houden.

6. Geheim

Een geheime schuilplaats midden in uw tuin, perfect om te ontspannen na een drukke dag.

Waarom EdenShelters

Het ontstaan van de EdenShelters

In de snelle wereld van vandaag is de samenleving in een continue lus van druk en deadlines terechtgekomen die stress en burn-outs forceert. Mensen volgen hun eigen zintuigen niet en worden slaven van kunstmatig ingestelde tijden en technologie. Dit is waarom we de verbinding met onze biologische wortels verliezen. We hebben een manier gevonden om aan dit stressvolle leven te ontsnappen en terug te keren naar de wortels. Wij geloven dat door de natuur terug in je leven te integreren, u de pauze zult vinden die u nodig hebt. Dat is hoe Ark-Shelter werd geboren. Het geeft u een uitweg en een schuilplaats om u te beschermen. Onze waardering voor low-tech architectuur heeft een huis gecreëerd waar iedereen van kan genieten. In het begin was het een schuilplaats, een cocon zonder tv, een stille plek om uzelf terug te vinden en de natuur te waarderen. Daarna beseften we dat onze huizen meer georiënteerd moeten zijn op onze biologische ritmes. Onze ontwerpen zijn eenvoudig aanpasbaar aan de verschillende fasen in uw leven en transformeren met zijden die openklappen. Onze EdenShelters passen zich aan aan het landschap en worden een verlengstuk van de natuur.

 

Zoek een ruimte om te ontspannen

EdenShelter toont de schoonheid van natuurlijk licht en laat je opnieuw verbinden met de natuur. De grote ramen integreren naadloos de natuurlijke omgeving binnen uw EdenShelter. Geniet van een moment voor uzelf en neem de tijd om te ontspannen.

EdenShelter en moeder natuur

Aandacht voor de natuur en het milieu is nog nooit zo belangrijk geweest. Onze EdenShelters zijn handgemaakt met behulp van duurzame materialen om een ​​lange levensduur te garanderen. Ons doel is om een ​​wederzijdse relatie met onze natuurlijke omgeving te behouden.

Maak contact met de natuur

Dankzij EdenShelter's zelfvoorzienende systeem en ecologische materialen, leeft u zonder impact op de natuur. Word net zo productief als de natuur zelf, en groei en bloei in uw eigen EdenShelter.

Meer informatie over camping inrichten? Download nu de brochure.

  • Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Uw droom naar werkelijkheid

We bouwen uw EdenShelters samen met u. Ontworpen en vervaardigd speciaal voor uw eigen specifieke behoeften en dromen. Ondanks dat de EdenShelters in onze werkplaats volledig prefab zijn afgewerkt, blijft het altijd mogelijk om uw indeling te wijzigen. Zelfs als uw EdenShelter al een aantal jaar staat is het mogelijk om modules toe te voegen of te wijzigen. Zo groeit uw EdenShelter mee met uw eigen leefsituatie. Uitbreidingen van nieuwe slaapkamers, ruimtes om te spelen en te ontspannen of commerciële ruimtes die aansluiten op uw bedrijfsgroei, het is allemaal mogelijk.

Wij zijn een team van architecten, ingenieurs en vakmensen. Ons gevarieerde team werkt samen om uw visies om te zetten in ontwerpfasen en uiteindelijk in de realiteit.

Laten we elkaar leren kennen.We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase. We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen. Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.