Ecologische en duurzame buitenvloeren

Buitenvloeren

U wilt de schitterende look van een buitenvloer, terras of vlonder van ecologisch en duurzaam hout? Of kiest u voor de kunststofvariant met dezelfde uitstraling? Met de vloeren voor buiten van Eden kiest u voor een ecologisch verantwoord alternatief. Maar daarnaast krijgt u een buitenvloer met een prachtige uitstraling, die minimaal twintig jaar meegaat. Klik hieronder op het product voor meer informatie en inspiratiefoto’s!

Thermo Essenhout heeft een prachtige warme, bruine kleur. Het hout is stabiel, vormvast en gaat het erg lang mee. 

Accoya hout is door haar verduurzamingsproces zeer vormstabiel, immuun voor insecten en schimmels, bestand tegen verrotten en ecologisch verantwoord.

Kebony® Clear heeft een diepe en rijke, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Kebony® Character heeft een diepe en rijke, bruine kleur. Zon en regen geven het hout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze glans.

Softline maakt gebruik van een uniek clipsysteem met uitsluitend hoogwaardige houtsoorten voor een perfect eindresultaat.

Fiberon® composiet is hét materiaal voor uw terras dat voor de helft bestaat uit hout en voor de helft bestaat uit kunststof. Fiberon® composiet is kras- en kleurvast en wordt minder snel glad dan een houten terras.

Thermo grenenhout is een van de meest gebruikte naaldhoutsoorten. Het hout heeft door de prachtige, karakteristiek kwasten in het hout een rustieke uitstraling.

Eikenhout is een robuuste en natuurlijke houtsoort en daarmee erg geschikt voor een levende tuin. Eikenhout heeft een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Robinia, een van Europa’s meest milieuvriendelijke houtsoorten. Vergrijst na verloop van tijd schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker.

Vintage Bangkirai is trendy en modern. Het kwalitatief hoogstaande hout, duurzaamheidsklasse 1, is geborsteld en behandeld met speciale Woca Olie. Hierdoor ziet de buitenvloer er na montage direct veroudert en vergrijsd uit.

  • Eden levert diverse tropische houtsoorten met FSC-certificaat. Zo bent u zeker van een kwalitatief hoogstaande houtsoort met een verantwoorde herkomst en productie.

Bamboe hout kenmerkt zich door een prachtige structuur met een prachtige vergrijzing. Bamboe is één van de meest snelgroeiende soorten en heeft daarmee een duurzaam karakter.

Douglas hout is een robuuste en natuurlijke houtsoort, ideaal voor een levende tuin. Douglas hout kenmerkt zich door een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Met behulp van de bevestigingsmaterialen van Eden, plaatst u eenvoudig uw terras. Of het nu gaat om clips, schroeven, balken of worteldoek, bieden wij u samen met onze verschillende terrasplanken alle benodigde materialen.

Download hier de brochure!

  • Wij nemen na het downloaden contact met u op.

CONTACT

Eden
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden
0488-442876
info@edenbv.nl

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF